Radnicima Podravke 1000 kuna neto nagrade za izvrsne poslovne rezultate

Autor: Poslovni.hr , 27. svibanj 2019. u 11:31
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Uprava Podravke d.d. donijela je odluku o isplati nagrade radnicima Podravke d.d. za povijesno dobre poslovne rezultate u protekloj godini i nastavak uspješnog poslovanja ostvarenjem iznad planskih rezultata u ovoj godini.

Radnicima će se, sukladno odluci Uprave, isplatiti nagrada u neto iznosu od 1000 kuna.

Podravka  je  u  2018.  godini  ostvarila  zacrtane  poslovne  ciljeve,  te dodatno  poboljšala  materijalna prava  radnika za što je izdvojeno ukupno 30 milijuna kuna. Tako su već od 1. listopada 2018. godine radnicima s najnižim primanjima ista povećana za oko 1.000 kuna neto, a od početka ove godine primjenjuju se za sve radnike Podravke i druge mjere sukladno novom Kolektivnom ugovoru, poput povećanja osnovice plaće i fiksnog dodatka, uplate štednje u 3. mirovinski stup, povećanja jubilarne nagrade te povećanja uskrsnice.

Podravka na ovaj način zahvaljuje svojim radnicima na zalaganju i trudu koji svakodnevno ulažu u rast i razvoj kompanije.

„Poslovna 2018. godina jedna je od najboljih u dugogodišnjoj Podravkinoj povijesti  u  kojoj  smo  izvrsnošću  u  svim  poslovnim  segmentima  i  trudom naših radnika ostvarili povijesno dobre poslovne rezultate. Zahvaljujući njima, ovaj trend nastavljen je i u ovoj godini. Važno nam je što smo našim radnicima nakon dugo vremena omogućili bolje radne i materijalne uvjete, te ih nagradili i za iskazanu lojalnost našoj kompaniji. Zadovoljan i motiviran radnik ključ je rasta i razvoja kompanije te ćemo nastaviti ulaganja u daljnje poboljšanje njihovog statusa i materijalnih prava“ – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Komentirajte prvi

New Report

Close