Radnicima Peveca 500 kuna veća božićnica, od iduće godine i povećanje minimalne plaće

Foto: Damir Špehar / Pixsell Foto: Damir Špehar / Pixsell

Iz Peveca napominju kako je to nastavak ulaganja u zaposlenike kao što su nedavno najavili. Podsjetili su i kako će povećati minimalnu plaću zaposlenika u 2019. godini za 1.000 kuna.

Uprava tvrtke Pevec izvijestila je u srijedu da će radnicima isplatiti božićnicu od 1.500 kuna i 400 kuna po djetetu do 15. godine.

“Dobri financijski rezultati, uz povećanje neoporezivog dijela za božićnice, regrese i nagrade odlukom Vlade, omogućili su nam da ove godine napravimo još jedan pozitivan korak - isplatu božićnice za sve naše djelatnike u povećanom iznosu. To znači da s plaćom za studeni naši zaposlenici mogu očekivati i božićnicu u visini od 1.500 kuna, što je 500 kuna više nego do sada”, izjavio je predsjednik uprave Jurica Lovrinčević.

Iz Peveca napominju kako je to nastavak ulaganja u zaposlenike kao što su nedavno najavili. Podsjetili su i kako će povećati minimalnu plaću zaposlenika u 2019. godini za 1.000 kuna.

Prema podacima koje je objavila Hrvatska udruga poslodavaca na temelju ankete u kojoj je sudjelovalo 200 poduzeća, gotovo tri četvrtine poslodavaca isplatit će povećane prigodne nagrade omogućene novim pravilnikom o neoporezivim primitcima koji bi trebao stupiti na snagu 1. prosinca i kojim se ti primitci povećavaju s 2.500 na 7.500 kuna.

Komentari (5)
 • noviulagac
  noviulagac 19:24 29.11.2018.

  Bruce.Lee


  Velika pohvala za Pevec i ulaganje u zaposlenike!! Zadovoljstvo radnika se i vidi u centrima.. Od pozdrava s osmjehom pa do uslužnosti prema nama kupcima

  Hahahaha

 • Bruce.Lee
  Bruce.Lee 19:06 29.11.2018.

  Velika pohvala za Pevec i ulaganje u zaposlenike!! Zadovoljstvo radnika se i vidi u centrima.. Od pozdrava s osmjehom pa do uslužnosti prema nama kupcima

 • zvonkac
  zvonkac 8:40 29.11.2018.

  Kupio sam laptop u Pevecu i nakon dva mjeseca otišla matična ploča, uputili su me, ne baš pristojno na servis gdje sam dva mjeseca čekao na popravak. Kada sam se požalio u Pevecu su mi rekli da se popravak mora otkloniti u razumnom roku. Otada ih zaobilazim u širokom krugu.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!