Prvi i najstariji domaći deterdžent ima novo zimsko izdanje

Autor: Objava za medije , 02. siječanj 2017. u 13:58
FOTO: Press

Čarli je tijekom desetljeća uspješnog postojanja postao sinonim za ručno pranje posuđa.

Čarli Winter Edition je novo izdanje poznatog Čarlija koji spaja Labudovu kvalitetu s mirisom jabuke i cimeta. Pravo mirisno osvježenje oduševit će sve ljubitelje deterdženta za ručno pranje posuđa kojem su kupci vjerni od 1974. kada je lansiran Čarli original.

Čarli Winter Edition limitirano je izdanje koje dolazi u najbolje vrijeme kako biste ovih blagdana učinkovito i brzo oprali suđe uz najfinije mirise i nježan trag na rukama. Jedinstvena formulacija, bogata pjena, formula koja savršeno skida sve vrste zaprljanja, a njeguje ruke tajna su Čarlija koji je prvi i najstariji hrvatski deterdžent za ručno pranje posuđa.

Na dventskoj lokaciji Zrinjevca možete uz blagdanski ugođaj osvojiti i nagradu i učiniti dobro djelo u par jednostavnih koraka. Dovoljno je samo da dođete na Zrinjevac i pronađete Labudovu Klupu ljubavi, fotografirate se na njoj s prijateljima, obitelji ili sami, a fotografiju postavite na svoj Instagram profil uz hashtag #cistazimskacarolija. Labud će svakog dana do 8. siječnja 2017. nagraditi četiri sretnika s dva kupona za odlično kuhano vino na štandu Lions kluba u blizini klupe, a sav prihod od kupona donirat će se Pučkim kuhinjama u Zagrebu i Vukovaru. 

Komentirajte prvi

New Report

Close