Podravka sa svojim jakim brandovima pozvana na tržište Izraela

Autor: Objava za medije , 01. veljača 2018. u 12:55
FOTO: Press

Visoko izaslanstvo Izraelsko-hrvatske međuparlamentarne skupine prijateljstva na čelu s Esawijem Frejom, potpredsjednikom Knesseta te Nj.E. Zinom Kalay Kleitman, veleposlanicom države Izrael u Republici Hrvatskoj posjetilo je danas Podravku.

Središnja tema poslovnih razgovora predstavnika Podravke i izraelskog izaslanstva bila je jačanje gospodarske suradnje te potencijali za snažniju prisutnost Podravke na tržištu Izraela.

Gostima iz Izraela pridružili su se i Milijan Brkić, potpredsjednik Hrvatskog sabora, Marija Vučković, državna tajnica Ministarstva poljoprivrede RH, Damir Felak, zastupnik u Hrvatskom saboru, Vlasta Mijić, predstojnica ureda potpredsjednika Hrvatskog sabora te Stjepan Vukas, tajnik Međuparlamentarne skupine prijateljstva Izrael – Hrvatska.

U službenom dijelu posjeta, Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke sa svojim suradnicima predstavio je Podravkino poslovanje s fokusom na internacionalna tržišta te asortiman prehrambenih i farmaceutskih proizvoda koje je Podravka spremna ponuditi potrošačima na izraelskom tržištu. Prilikom posjeta gosti iz Izraela posjetili su i Tvornicu juha i Vegete gdje su se upoznali s proizvodnim procesom najpoznatijih Podravkinih marki proizvoda.

Predstavnici Podravke i izraelskog izaslanstva složili su se kako postoji puno prostora za jačanje i razvoj suradnje, partnerstva Podravke s proizvođačima u Izraelu te snažniji iskorak Podravke s njezinim asortimanom na tržište Izraela.

Podravka je danas sa svojim proizvodima prisutna na više od 60 inozemnih tržišta, što potvrđuje da svojim asortimanom može odgovoriti prehrambenim navikama i specifičnostima svakog pojedinog tržišta. Također, glavnina Podravkinog asortimana proizvodi se u skladu s Košer certifikatom, što predstavlja dodatnu vrijednost i kvalitetu. Gosti iz Izraela najavili su i novi posjet Hrvatskoj i Podravki, a s ciljem snažnijeg povezivanja, razmjene iskustava i jačanja gospodarske suradnje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

HEHE, evo vec su me istomisljenici prestigli, cim sam procitao naslov pomislio sam kako je vec odluceno cije avione cemo uzet i ovo je jedan od ustupaka gospodarske suradnje koje “dobivamo” kao zamjena za njih.
Kao da Podravka nije sama sposobna uci na neko trziste, kvalitetu sigurno ima.

bravo, majstore!
još mi samo reci koliko trebaš prodati juha u vrećici (ili kocki) da ‘pokriješ’ cijenu aviona?

Vidite što radi kupnja aviona.

New Report

Close