Pevec povećava plaće i nagrađuje najbolje, od početka godine uvedena i nova potpora

Foto: Ivica Galović / Pixsell Foto: Ivica Galović / Pixsell

Kompanija je u stalnom rastu te kontinuirano otvara nova radna mjesta.

U skladu sa svojom misijom Pevec nastavlja poboljšavati uvjete rada svojim zaposlenicima. Tako je ove godine znatan dio sredstava uložen u povećanje plaća s naglaskom na one radnike koji su u neposrednom kontaktu s kupcima.

Nakon povećanja, najniža plaća u Pevecu je 4000 kn bruto što odgovara 3200 kn neto i čak je za 600 kn bruto iznad zakonski propisane minimalne plaće.

Istovremeno kompanija je u stalnom rastu te kontinuirano otvara nova radna mjesta, 2017. godinu završena je s ukupno 1623 radnika, a ta je brojka već u veljači 2018. narasla na 1670, što znači da je u dva mjeseca otvoreno 47 novih radnih mjesta.

Radnici u maloprodaji dodatno se nagrađuju kroz izbor zaposlenika mjeseca te se najbolji nagrađuju Pevec darovnom karticom od 3000 kn, a to je samo još jedan dodatak na već postojeće benefite kao što su jubilarna nagrada, božićnica, uskrsnica, regres, dar djetetu i potpora za novorođenče koje je također uvedena početkom godine.

Komentari (14)
 • miami
  miami 11:02 20.3.2018.

  …s nestrpljenjem očekujemo otvaranje novog centra - Pevec u našem gradu…

 • ERaj
  ERaj 16:06 19.3.2018.

  A super vam je i onaj “proglas” od ljudskih resursa, to je možda najbolje od svega - u kojem se ljudima zabranjuje da između sebe pričaju kolika je kome plaća! Hahahaha pa ja ne mogu to vjerovat! Zaboravih skoro na to!

 • ERaj
  ERaj 14:25 19.3.2018.

  Strategiju dugoročnog rasta? Dugoročno, kupci neće više kupovati u Pevecu - ako mu se nema šta prodat, odnosno i ima ali skuplje nego što je dosad kupovao. Pevec je i opstao, između ostalog zbog konkurentnih cijena, ako ljudi opremaju apartmane i svake godine dolaze kako bi najbolje prošli, oni neće više tu dolazit ako im se ne isplati. Ali ako sad nema te robe po tim cijenama, nego skroz neki drugi dobavljač donosi drugu robu po višim cijenama, i izbora nema ljudima to neće biti isplativo. 2 + 2 = 4. Nikakve filozofije tu nema. Nije ni 5, ni 3. A da vratiš opet te iste kupce, znaš koliko ti treba. I ovo je toliko puta viđeno u Hrvatskoj da mi se više gadi! Uništi sve što ide. Kojom logikom? Al živi bili pa vidjeli. Matematika ne laže! I to se uvijek na kraju pokaže….

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve