Pevec kreće u izgradnju novog prodajnog centra i otvara nova radna mjesta

Autor: Poslovni.hr , 16. siječanj 2019. u 10:36
Foto: Pevec

Izvođači radova odabrat će se do kraja veljače, a otvorenje prodajnog centra predviđeno je u zadnjem kvartalu 2019. godine na adresi Kudeljerska 4a.

Tvrtka Pevec najavljuje gradnju novog prodajnog centra u Vukovaru te ističe kako im je posebno zadovoljstvo obavijestiti Vukovarce o dobivanju lokacijske dozvole u vrijeme obilježavanja dva važna datuma za Hrvatsku i Vukovar, Međunarodnog priznanja Hrvatske i Dana mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja. Izgradnjom novog prodajnog centra tvrtka Pevec otvorit će novih 50 radnih mjesta.

“Izrazito mi je zadovoljstvo što godinu započinjemo ovim velikim i važnim projektom. Kao prvi hrvatski trgovački lanac ponosni smo na ulaganje u grad Vukovar, heroj i žrtvu Domovinskog rata. Osim širenja naših prodajnih centara i time dostupnosti naših proizvoda još većem broju kupaca, Vukovarcima će biti osigurano 50 dodatnih radnih mjesta sa sigurnim primanjima”, izjavio je predsjednik Uprave tvrtke Pevec, gospodin Jurica Lovrinčević te naglasio kako se nada da će ovo ulaganje i 50 novih radnih mjesta dodatno poduprijeti Vukovarce da ostanu živjeti u svom gradu.

Investicija je u prvoj fazi izgradnje prodajnog centra vrijedna 35 milijuna kuna. Izvođači će biti odabrani do kraja veljače, a otvorenje prodajnog centra na adresi Kudeljerska 4a predviđeno je u zadnjem kvartalu 2019. godine.

Novi prodajni prostor prostirat će se na površini od gotovo 5.000 m2, od čega je 1.000 m2 skladišni prostor. Na prvom katu dodatno će se urediti uredski prostor koji će koristiti tvrtka Pevec, Pevec logistika i potencijalni drugi najmoprimci. Također, u sklopu centra otvorit će se Samo fino kafić. U drugoj fazi izgradnje planiraju se dodatni poslovni prostori te proširenje prodajnog centra Pevec u retail park s drugim trgovcima i brendovima.

Osim novog prodajnog centra u Vukovaru, Pevec u 2019. godini planira započeti gradnju novih centara u Vinkovcima i Splitu.

Prvi hrvatski trgovački lanac Pevec, na tržištu od 1990. godine, trgovina je prvog izbora za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta.

Komentirajte prvi

New Report

Close