Pevec dobio novog člana Uprave

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2017. u 09:26
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Radno iskustvo mu je između ostalog većim dijelom vezano uz prodaju, strategiju, vođenje i upravljanje timovima te brizi za robne privatne marke.

Marin Štenglin u Pevec je stigao s pozicije zamjenika predsjednika Uprave austrijske tvrtke Zumtobel Group gdje je bio zadužen za tržišta Beneluxa i CEE.

U toj je tvrtki na različitim menadžerskim pozcijama proveo pet godina. Najprije je bio direktor odjela ključnih kupaca za zemlje CEE, potom preuzima vođenje prodaje CEE i SEE, a u posljednje vrijeme bio je zamjenik predsjednika Uprave.

Karijeru je započeo 1999. godine u u varaždinskoj Degi gdje je napredovao do funkcije člana Uprave. Potom 2009. godine odlazi u tvrtku Thorn Lighting gdje je isprava zadužen za cijelu Adriatic regiju, a potom preuzima vođenje tržišta jugoistočne Europe.

Radno iskustvo mu je između ostalog većim dijelom vezano uz prodaju, strategiju, vođenje i upravljanje timovima te brizi za robne privatne marke.

Tijekom bogate menadžerske karijere pohađao je brojne edukacije iz područja menadžmenta, prodaje, komunikacija, marketinga, razvoja ljudskih potencijala itd. Školovao se na varaždinskom fakultetu Organizacije i informatike, a potom i na američkom sveučilištu Wisconsin-Platteville. Govori engleski i njemački jezik.

U Pevecu će Marin Štenglin kao član Uprave biti zadužen za razvoj privatnih marki i ljudske resurse.

Komentari (4)
Pogledajte sve

PEVEC radi promet oko 1,5 milijardu kuna i dobit je ogromna.
To je najbitnije.

Poslije Bubala i drugi kum u Upravi! Jel zna netko objasniti je li to zakonito??

Forma uopće nije bitna, nego kvaliteta menadžmenta.

Osim toga i novinari pišu kako pišu, a vi se uhvatili
toga ko g…. za cipelu.

Tko im osmišljava organizacijsku shemu … onaj lički šaman …. “član Uprave zadužen za razvoj privatnih marki i ljudske resurse”

New Report

Close