LRH planira investicije od 200 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 16. svibanj 2013. u 14:48
www.liburnia.hr

Uprava Liburnia Riviera Hotela Opatija pripremila je investicijske studije i kapitalni budžet temeljem kojih će izvršiti investicije.

Uprava Liburnia Riviera Hotela Opatija pripremila je investicijske studije i kapitalni budžet temeljem kojih će izvršiti investicije koje će biti u upotrebi 2014. godini u visini od oko 200 milijuna kuna (s PDV-om), priopćeno je na Zagrebačkoj burzi.

Izvođenje navedenih investicije započet će u jesen 2013. i trajat će do proljeća 2014. godine. Rekonstruirat će se tri hotela i pet vila te uložiti u standarde za kategorizaciju, nabavku opreme i osnovnih sredstava. Od hotela će biti rekonstruirani Kvarner, Palace-Bellevue i Admiral, vile Amalia i Slatina u Opatiji te vile Atlanta, Elza i Belvedere u Lovranu. Svi rekonstruirani hoteli i vile nosit će kategoriju od 4 zvjezdice te će zadovoljavati uvjete standarda kvalitete novog branda Remisens, stoji u priopćenju.

LRH je brand Remisens osmislio tijekom 2012. i implementirao u 2013. godini u šest objekata koji su kategorizirani s 5 i 4 zvjezdice. Po završetku investicija i puštanja u upotrebu u 2014. godini, LRH će ukupno imati 13 objekata koji zadovoljavaju standarde kvalitete vlastitog branda Remisens, ističu iz kompanije.

U strukturi financiranja investicija koristit će se kreditna sredstva u visini od oko 130 milijuna kuna, a ostatak će iznositi vlastiti izvori. Nadzorni odbor Liburnia Riviera Hotela d.d. Opatija na sjednici održanoj 14.05.2013. dao je suglasnost na prijedlog Uprave u vezi prethodno navedenih investicija za 2014. godinu, izvijestio je predsjednik Uprave LRH Igor Šehanović.

Komentirajte prvi

New Report

Close