Legenda promet otvara nova radna mjesta u Slatini

Autor: Poslovni.hr , 29. travanj 2015. u 13:19
foto: press

Proširenje djelatnosti u proizvodnju osigurat će preko 50 novih radnih mjesta.

Prateći tržišna kretanja, Legenda promet d.o.o. prva je u regiji investirala u proizvodnju filter praznih omotnica, te je povodom prve godišnjice uspješnog rada novootvorenih proizvodnih kapaciteta sinoć u Zagrebu predstavila svoje poslovne rezutlate.

U prvoj godini, razvijeno je više brandova, a lider u segmentu filter praznih omotnica, brand Popular, kao najpoznatiji brand iz proizvodnih pogona iz tvornice u Slatini, našao je svoje kupce u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Crnoj Gori.

Na prezetnaciji tvrke predstavljene su i nove investicije i to investicija u proširenje postojećih proizvodnih pogona za proizvodnju filter omotnica te investicija u proizvodnju vlastitih rezanih duhana pod krovnim brandom Popular.

U dvije godine od početka proizvodne djelatnosti, Legenda promet će realizirati investiciju od 18,5 milijuna kuna, te na do sada otvorenih novih 25 radna mjesta u Slatini kreirati još 25 novih radnih mjesta.

Tvrtka će realizirati izvoz u vrijednosti od 70% proizvedenih proizvoda u Slatini.

Legenda promet d.o.o. je hrvatska tvrtka osnovana prije 25 godina u Zagrebu. U prethodnom periodu uspostavila je partnerstvo u distribuciji sa poznatim svjetskim brandova iz duhanske industrije i povezanih grana. 

Tvrtka je proširila djelatnost s distribucije na proizvodnju i u poslovnoj jedinici Legenda promet d.o.o. Slatina od 1.2.2014.godine započela proizvodnju praznih cigaretnih omotnica gdje uskoro pokreće novu proizvodnu liniju cigaretnih omotnica te proizvodnju rezanih domaćih duhana Popular.

Proširenje djelatnosti u proizvodnju osigurat će preko 50 novih radnih mjesta, od čega je već otvoreno 25 novih radnih mjesta, a novih 25 radnih mjesta tvrtka planira otvoriti do kraja godine, objavio je  N1.

Tvrtka je u posljednje dvije godine također prošila poslovanje i u regiju, na tržišta BiH i Srbije, u sklopu strateškog partnerstva sa KT&G i ambicijama zajedničkog investiranja u razvoj tržišta u regiji.

Komentirajte prvi

New Report

Close