Šefici Zagrebačke burze prestižna nagrada

Autor: Darko Bičak , 25. listopad 2012. u 11:29
Ivana Gažić dobila je prestižno priznanje/PIX

Predsjednica Uprave Zagrebačke burze diplomirala je na MBA školi na Bledu 1999. godine.

Predsjednica Uprave zagrebačke burze Ivana Gažić dobitnica je ovogodišnje nagrade Alumni Achievement Award (AAA) koju svojim bivšim polaznicima dodjeljuje Poslovna škola Bled-IEDC.

Udruga IEDC Alumni osnovana je 1991. godine, nakon promocije prve generacije MBA diplomanata. Kako bi zadržao veze između bivših polaznika, IEDC redovito organizira seminare i konferencije poput upravo završene "Unicredit Alumni Achievement Award Forum", na kojoj su i dodijeljena priznanja. Osim Gažić, koja je na ovoj instituciji diplomirala 1999.,istovjetnom nagradom odano je priznaje i Ardianu Hoxhi, predsjedniku tvrtke ReHox Group i osnivaču Rotary kluba i Američke škole na Kosovu. Nagradu su ponijeli i Anwar Irmatov iz Rusije, koji je voditelj istraživačke skupine u Samsungu, kao i Slovenka Melanie Seier Larsen, direktorica konzultantske kuće AT Kearney. Posljednji ovogodišnji AAA laureat je Jovan Šarenac iz Srbije, inače izvršni direktor Henkela u toj zemlji, koji je Poslovnu školu Bled završio 2003. godine.

Dosad je na IEDC-u diplomiralo više od tisuću studenata koji su organizirani u 15 alumni klubova diljem svijeta. Komisija za dodjelu nagrada AAA, kojom je predsjedao dr. Arshad Ahmad, gostujući profesor na IEDC-u, razmatra tri kriterija: dostignuća u karijeri, utjecaj pojedinca unutar i izvan organizacije u kojoj je zaposlen te doprinos razvoju IEDC-a. Osim Ahmada u komisiji su bili Petar Kraljič, direktor konzultantske tvrtke McKinsey, Stefan Vavti, predsjednik Uprave Unicredit banke Slovenije, te prošlogodišnji laureat Krešimir Kvaternik iz Hrvatske, inače član Uprave tvrtke STSI. Sudionici ovogodišnjeg foruma raspravljali su o budućnosti poslovnog obrazovanja na webu.  

Komentirajte prvi

New Report

Close