Hotel Alan postaje Alana Beachclub, gostima će nuditi niz uzbudljivih aktivnosti

Autor: Poslovni.hr/H , 14. travanj 2017. u 09:59
FOTO: www.hotel-alan.hr

Agencija Neilson dovodi 70 članova vlastitog osoblja, od čega 30 ‘babysitterica’ i 40 trenera raznih sportova, dovoze i ukupno 18 šlepera sportske opreme u vrijednosti 600 tisuća funti, a bit će tu i oko 300 plovila za sportove na vodi.

Hotelska grupacija Bluesun s dva milijuna eura preuređuje hotel Alan u Starigradu Paklenici u hotelsko naselje za aktivni odmor te će ga pod novim imenom Alana Beachclub otvoriti krajem svibnja, doznaje se iz te grupacije.

Napominjući kako prve goste u preuređenom hotelu očekuju 21. svibnja, iz Bluesuna ističu da će ti hotelski kapaciteti u idućih pet godina 154 dana u godini biti u zakupu ugledne britanske agencije Neilson, specijalizirane za aktivni odmor.

Za tu agenciju kažu da je 2015. i 2016. dobila nagrade "British Travel Award" kao najbolja kompanija u kategoriji sportskog turizma, a destinaciju Starigrad Paklenica odabrali su zbog svih prirodnih prednosti  i sadržaja za aktivni odmor (od skijanja na vodi, jedrenja, kajaka, 'kitesurfinga' do tenisa, brdskog biciklizma, slobodnog penjanja, planinarenja i drugog).

Trenutno su u sklopu preuređenja u tijeku opsežni radovi, od završetka šest novih teniskih terena s umjetnom travom, rasvjetom i tribinama, uređenja terase restorana od gotovo tisuću metara četvornih, do rekonstrukcije 10. kata hotela gdje se uređuje ekskluzivni coctail bar s panoramskim pogledom.

Proširuje se i terasa hotelskog bazena, uređuju se četiri dječja kluba prema raznim uzrastima, a izgrađen je i novi bazen u pripadajućem kampu.

"Agencija Neilson dovodi 70 članova vlastitog osoblja, od čega 30 'babysitterica' i 40 trenera raznih sportova, dovoze i ukupno 18 šlepera sportske opreme u vrijednosti 600 tisuća funti, a bit će tu i oko 300 plovila za sportove na vodi", kažu iz Bluesuna dodajući da grade i umjetnu stijenu za penjanje, mali adrenalinski park, novi mini golf te platforme za vanjske stolove za stolni tenis, odbojku na pijesku, za vanjski i unutarnji fitnes.

Iz Bluesuna ističu kako ove godine očekuju dobru posjećenost tog hotela, uz napomenu da se očekuje najviše britanskih turista željnih aktivnog odmora koji će slijetati u zadarsku i splitsku zračnu luku charter letovima Titan Airwaysa.

Komentirajte prvi

New Report

Close