Gredelj šalje postolja za vagone u Beograd

Autor: Sergej Novosel Vučković , 22. veljača 2018. u 07:45
Foto: TŽV GREDELJ

“TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju je ponovno potvrdio znanje i sposobnost svojih stručnjaka te reputaciju i konkurentnost u proizvodnji i održavanju željezničkih vozila. Vjerujem da će se taj uspješan trend i nastaviti na poslovima u zemlji i inozemstvu”, poručuje stečajni upravitelj Tomislav Đuričin.

Tvornica željezničkih vozila Gredelj d.o.o. u stečaju započela je isporuku okretnih postolja za naručitelja World Business Center Beograd.

U srijedu je isporučeno 50 okretnih postolja od ugovorenih 100  za teretne vagone.

"TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju je ponovno potvrdio znanje i sposobnost svojih stručnjaka te reputaciju i konkurentnost u proizvodnji i održavanju željezničkih vozila. Vjerujem da će se taj uspješan trend i nastaviti na poslovima u zemlji i inozemstvu", poručuje stečajni upravitelj Tomislav Đuričin.

Ističe kako su novi projekti i isporuke potvrda da će tvrtka biti prepoznata po iskustvu, te tehnološkim i stručnim resursima koji su kadri ostvariti najveće projekte.

TŽV Gredelj u stečaju je od 2012. i danas ima oko 400 radnika, a na nedavni poziv za ulaganje ili dokap zaprimio je, pisao je Poslovni dnevnik, šest ponuda potencijalnih ulagača.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Lijepo je hvaliti stezaj minus gubitak suplje u prazno

New Report

Close