FOTO: Tvornica zdrave hrane otvorila svoja vrata svim ljubiteljima supernamirnica

Autor: Poslovni.hr , 13. srpanj 2017. u 10:58
FOTO: PRESS

Zagreb je dobio novu adresu za sve ljubitelje zdravog načina života. Tvornica zdrave hrane otvorila je svoja vrata u trgovačkom centru Point te razveselila sve obožavatelje zdrave hrane i one koji će to tek postati.

Nakon što već niz godina istoimeni webshop nudi veliki izbor namirnica i izvrsnu uslugu, svojim posjetiteljima na webstranici svakodnevno nude i korisne savjete te recepte. Ipak za sve one koji više vole uživati u doživljaju kupovine, nakon zagrebačke Malešnice gdje je otvoreno prvo prodajno mjesto Tvornice zdrave hrane, trgovački centar na Vrbanima pokazao se kao idealna lokacija za otvorenje nove poslovnice. 

„Svakom kupcu pristupamo individualno, dajemo besplatne savjete vezane uz prehranu i osmišljavamo recepte koje kuhamo mi i naši bližnji. Sve ono što mi probamo, dijelimo s fanovima na Facebooku, s čitateljima na portalu i s kupcima u našim poslovnicama i vjerujemo da je baš zbog toga naša zdrava priča nešto drugačija od ostalih“, dodala su dvojica mladih poduzetnika Elvis Kajtazović i Dominik Milolož, dvojac koji se krije iza popularnog branda bio trgovine. Najponosniji szu na to što zajedno s kupcima grade brand i Tvornicu zdrave hrane kao interaktivnu platformu koja se pozicionirala ne samo kao trgovina nego kao mjesto za edukaciju, informiranje, savjetovanje ili jednostavnu razmjenu zdravih recepata. 

Komentirajte prvi

New Report

Close