FOTO: Novi bazeni i tobogani sa sunčalištem i nova plaža u Ježevac Premium Camping Resortu

Autor: Poslovni.hr , 03. kolovoz 2018. u 11:34
FOTO: Press

Od ukupno 705 milijuna kuna investicija Valamar Riviere u 2018. godini, više od 83 milijuna kuna je uloženo u kapacitete u destinaciji Krk. Najveća ovogodišnja investicija na otoku Krku je ona u kamp Ježevac koji je uz dodatna ulaganja ušao u premium kamping brend.

U Ježevac Premium Camping Resortu napravljen je velik iskorak u kvaliteti smještaja, dodatnim sadržajima i infrastrukturi, uključujući i postavljanje novih Poolside parcela pored bazena, novih Lungomare Premium camping homeova te zamjenu dodatnih 18 dosadašnjih kućica novim smještajnim jedinicama premium kategorije. Lungomare Premium camping homeovi stvoreni su za potpuno opuštanje. Luksuzni smještaj i prateći sadržaj naselja: od prekrasne šetnice, obiteljske plaže ili plaže samo za odrasle do dječjih igrališta i beach bara u kojem je uvijek izvrsna atmosfera zadovoljavaju različite ukuse i potrebe svih generacija. Jer oni koji priželjkuju odmor u prirodi, lješkarenje na vlastitoj terasi s pogledom na more i primamljivi miris roštilja, na pravom su mjestu. Obiteljima se sviđaju Lungomare Premium camping homeovi s dvije spavaće sobe, a za dvije obitelji koje zajedno ljetuju ili društvo prijatelja savršen je izbor prostrani Lungomare Premium Family camping home koji ima čak tri spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom i sofom, dvije kupaonice i terasu na kojoj su sjedeća garnitura i ležaljke te može primiti šest odraslih osoba. Parovi pak hvale romantičan prizor zalaska sunca s opuštajuće terase Lungomare Premium Romantic camping chaleta smještenog blizu bajkovite šetnice i mirne plaže za odrasle.

U Ježevcu su prije početka sezone završeni radovi te je otvorena nova zona bazena sa sunčalištem i  dječjim toboganima. Sunčališta na vanjskim bazenima u Ježevac Premium Camping Resortu su idealna za odmor s beskonačnim pogledom na Kvarnerske otoke. Izgrađena su i nova dječja igrališta pa najmlađi u jednom od najpopularnijih Valamarovih kampova na Krku imaju na raspolaganju dodatne zabavne sadržaje za doživljaj najboljeg odmora.

Šljunčana plaža s kamenim platoima, duga 800 metara, ima blagi ulaz, prilagođen osobama s posebnim potrebama, a pogodna je i za obitelji, parove, ali i aktivne goste. Tu su i kućni ljubimci dobrodošli jer se na posebnom dijelu plaže i oni mogu kupati.  Plaža se prostire duž cijelog kampa, a more je tamo kristalno čisto. Obilježena je Plavom zastavom kao jamcem čistoće te je idealno mjesto za potpuno opuštanje uz dobru knjigu u hladu slamnatih suncobrana ili opuštajuću šetnju promenadom uz miris borova. Dodatni sadržaji na plaži uključuju bar i grill restoran te velik izbor vodenih sportova. Gosti mogu uživati na ležaljci ispijajući omiljeni koktel iz obližnjeg beach bara ili pak dogovoriti masažu na otvorenom. Mogu i okupiti ekipu i zaigrati odbojku na pijesku ili se okušati u nekome od vodenih sportova dostupnih u sportskom centru na plaži. Ili možda unajmiti kajak i krenuti u otkrivanje morske obale. Dodajmo i da plaža ima kabine za presvlačenje, tuševe, spasilačku opremu i drugo. A u Ježevcu posjetitelji od ovog ljeta mogu koristiti i punionicu elektrovozila.

Komentirajte prvi

New Report

Close