Ericssonu posao od 11 milijuna kuna za HT Mostar

Autor: Darko Bičak , 25. listopad 2016. u 21:59
G. Kovačević i V. Primorac

Tijekom idućeg razdoblja se najviše očekuje od crnogorskog tržišta, koje je u velikom investicijskom ciklusu u ICT do 2018.

Ericsson Nikola Tesla (ENT) dobio je ugovor na proširenju 3G mreže u Bosni i Hercegovini vrijedan 11 milijuna kuna. Kako su objavili iz zagrebačke tvrtke, riječ je o projektu za HT Mostar. Radovi počinju odmah, a završetak projekta planiran je u idućih 10 mjeseci. Gordana Kovačević, predsjednica Uprave ENT-a, komentirala je kako je riječ o poslu za dugogodišnjeg parntera kojem je Ericsson jedini isporučitelj radioopreme.

Vilim Primorac, predsjednik Uprave i direktor HT Mostara, također je iskazao zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s ENT-om te izrazio očekivanja i za njezin nastavak. Tržište jugoistične Europe, koje čine BiH, Crna Gora te Kosovo, važno je za Ericsson, a u prvom polugodištu s njego je došlo 66,74 milijuna kuna prihoda, što je bio pad od 30,5 posto u odnosu na isto razdoblje lani. Tijekom idućeg razdoblja se najviše očekuje od crnogorskog tržišta, koje je u velikom investicijskom ciklusu u ICT do 2018. 

Komentirajte prvi

New Report

Close