EPH: Financijsko restrukturiranje kroz nagodbu s bankama

Autor: Poslovni.hr , 28. svibanj 2013. u 13:26
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Uprava EPH objavila je u današnjem Jutarnjem listu da provodi financijsko restrukturiranje kroz nagodbu s bankama.

Uprava EPH objavila je u današnjem Jutarnjem listu da provodi financijsko restrukturiranje kroz nagodbu s bankama.

"EPH je odlučio da neka njegova poduzeća iskoriste zakonsku mogućnost predstečajne nagodbe i na taj način, u dogovoru s bankama, restrukturira i poboljša svoje financijsko poslovanje. Riječ je o poduzećima EPH, Gloria Grupa, 4 Media, EPH Media, Media nexus i EPH Magazini.

Izdavačko i organizacijsko restrukturiranje koje smo uspješno provodili posljednjih godina omogućilo je da EPH iz godine u godinu posluje sve bolje, a da naša izdanja i naši projekti zadrže i pojačaju liderske pozicije na tržištu. Financijsko restrukturiranje je završni dio tih procesa. 

U procesu predstečajne nagodbe, za koji vjerujemo da će uspješno završiti za nekoliko mjeseci, neće biti promjena u redovitom izlaženju naših izdanja niti promjena u statusu naših zaposlenika.

Predstečajnom nagodbom nisu obuhvaćena društva Slobodna dalmacija d.d., Sportske novosti d.d., Cropix d.o.o., Europa digital d.o.o., Arena d.d., EPH Direkt d.o.o. i Dosis d.o.o.", navodi se u EPH-ovom priopćenju. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

EPH je izuzetno perspektivan poslovni model. Iznenedjen sam kako su se oni mogli naci u financijskim poteskocama. Tolika koncentracija kvalitetnog novinarstva na jednom mjestu se tesko moze naci.

Npr. naslovi iz danasnjeg on-line izdanja Jutarnjeg Lista:

1) Narucio prostitutku, a na vrata mu dosla oskudno odjevena supruga.
2) Te godine Severina je snimila pornic i umro je Papa
3) Nisam ni znala da sam trudna iskliznuo je u WC. Majka skrivecki gledala kako njeno djete izvlace iz kanalizacije.

Ne cudi sto je Slavko Linic od toliko proizvoda odlucio smanjiti PDV upravo na novine. Drustvena korist od ovakvog pisanja je nemjerljiva.

Tko više normalan kupuje to smeće od novina,najogavniji i najprljaviji pljuvači ove države.Iz anusa KRADE-zea su se preselili u anus KUKU-narikavcima,naravno da im Linijić mora otpisati porezne dugove od države po kojoj nemilosrdno pljuju….teorija zavjere na djelu [emo_palacd]

New Report

Close