Croatia osiguranje priprema gašenje Croatia Lloyda

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. lipanj 2014. u 16:01
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Croatia osiguranje danas je objavilo kako su pokrenute pripremne radnje za postupni prestanak poslovanja društva za reosiguranje Croatia Lloyd.

 Croatia osiguranje danas je objavilo kako su pokrenute pripremne radnje za postupni prestanak poslovanja društva za reosiguranje Croatia Lloyd.

U obavijesti se pojašnjava da je takva odluka donesena sukladno najavljenoj optimizaciji poslovanja Grupe Croatia osiguranja te posebno s ciljem racionalizacije troškova i poslovnih procesa, kao i optimizacije alokacije kapitala unutar Grupe.

Uprava Croatia osiguranja, stoji u obavijesti, donijela je 29. svibnja odluku kojom se pokreću pripremne radnje za postupni prestanak poslovanja društva Croatia Lloyd d.d., a u skladu s očekivanim i najavljenim organizacijskim promjenama unutar Grupe.

Aktivnosti koje slijede, odnosno najavljenim organizacijskim promjenama Grupe, u cijelosti će se zadržati ekspertiza stručnih kadrova te dugogodišnje znanje, reputacija i iskustvo Croatia Lloyda, navode iz Croatia osiguranja.

Dodaju i kako je riječ o tehničkoj pravnoj promjeni pa će klijenti Croatia Lloyda i dalje dobivati istu razinu usluge.

Croatia Lloyd, osnovan prije 45 godina, jedino je domaće reosigurateljno društvo, koje nudi reosiguravajuće pokriće za sve vrste rizika, posebice imovinske i transportne rizike.

Komentari (2)
Pogledajte sve

CROATIA OSIGURANJE fakture / račune za lijekove i doznake / plaća u 3 dana !!!

Umjesto HZZO-a , nek CO brine o lijekovima…………. / moj prijedlog/
A sve oko HZZO-A / podružnice, zaposlenike, sustav evidencije / smanjiti na
minimum ili ugasiti.

Adris misli da je osiguranje kao duhanski biznis. Ugasiti jedinu reosiguravateljsku kucu u drzavi pod motom optimalizacije je sasvim suludo. To se dogadja kad se kao strateski partner i kupac CO odabere tvrtka koja o osiguranju ne zna bas nista, a sav novac, koji je naravno ogroman, je zaradila zahvuljujuci tome sto je drzava onemogucila slobodan uvoz cigareta pa smo mogli dvadeset godina pusiti samo one iz Rovinja.
Zaprepascuje da ni drzava ni tzv. strucni analaiticari sute o ovoj sramoti koja se sprema – ugasiti Croatia Lloyd, koji neznalice i stetocine.

New Report

Close