Croatia Airlines razmatra proširenje suradnje s Montenegro Airlinesom

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. travanj 2015. u 14:24
Foto: Goran Jakuš / Pixsell

Uprava Croatia Airlinesa boravila je prošli tjedan u Podgorici.

Croatia Airlines razmatra mogućnost proširenja komercijalne suradnje sa crnogorskim avioprijevoznikom Montenegro Airlinesom, odnosno uvođenja zajedničkih letova, doznaje se u utorak iz Croatia Airlinesa.

Uprava Croatia Airlinesa boravila je prošli tjedan u Podgorici na sastanku sa crnogorskim ministrom prometa i pomorstva te predstavnicima crnogorskog avioprijevoznika Montenegro Airlinesa. Tom prigodom razmatrala se mogućnost proširenja komercijalne suradnje dviju aviokompanija kao i skoro uvođenje izravne linije Zagreb–Podgorica, kažu u Croatia Airlinesu.

Neslužbeno se pak može doznati da tijekom susreta uprava hrvatske i crnogorske aviokompanije nije bilo riječi o ulasku Croatia Airlinesa u vlasničku strukturu Montenegro Airlinesa, o čemu su ovih dana kao o mogućnosti pisali pojedini hrvatski i crnogorski mediji.

Tijekom ovogodišnje turističke sezone, zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno povezuju Hrvatsku s Beogradom, Sarajevom, Prištinom, Skopjem i Atenom kao odredištima jugoistočne Europe.

Komentirajte prvi

New Report

Close