Blokiran Franck, jedan od najvećih dobavljača Agrokora

Autor: Miroslav Kuskunović/Agrobiz, Poslovni.hr , 05. travanj 2017. u 09:44
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ostali veliki dobavljači Agrokora, zasad nisu u blokadi. Na kratko je bio blokiran i Agrofructus. “Velika je nervoza oko svega što se događa”, rekao je Matijević za Poslovni.hr.

Račun tvrtke Franck je blokiran jutros u 9:26, pokazuju podaci Fine.

Radi se o jednom od najvećih dobavljača Agrokora čiji je član Uprave Josip Budimir jedan od ključnih pregovarača od strane dobavljača u slučaju Agrokor.

"Ovih dana suočeni smo s puštanjem naloga malih banaka koje još nisu pristupile standstill aranžmanu. Stabilizacija stanja na računu očekuje se tijekom dana s obzirom na planirane uplate", kratko su izjavili iz Francka. 

Ostali veliki dobavljaču Agrokora, u trenutku objave ovoga teksta, nisu u blokadi.

Kratko je bio blokiran i Agrofructus. Za Poslovni.hr to je potvrdio Denis Matijević, predsjednik Uprave. Pojasnio nam je da je do blokade došlo od strane jedne banke, ali i da je blokada ubrzo i skinuta radi postizanja dogovora.

"Velika je nervoza oko svega što se događa", rekao je Matijević te naveo da se poslovanje njegove tvrtke odvija se nesmetano u očekivanju raspleta velike gospodarske krize koja nas  u zadnje vrijeme pogađa.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Tko sa vragom tikve sadi, tikve ce mu izrasti u dvoristu

koja je ovo pušionica, zahvaljujući politici. geneza stara od 90 desetih. ni lex todorić neće donijeti spas, samo kratki predah,a možda ni to. mora ga se donijeti.traži se način kako prebaciti troškove na građane. agrokor je u banani. dobavljači su u banani. banke su u banani. ovo se širi kao tumorske novotvorine. sukladno se kreću i cijene dionica na burzi.lanac nelikvidnosti se širi.primjena stečajnog zakona mora se izbjeći. problem za gospodarstvo je daleko veći nego što se prikazuje.

New Report

Close