Atlantic Grupa preuzima distribuciju Philipsovih proizvoda u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 08. rujan 2015. u 11:01
Emil Tedeschi, Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Novo partnerstvo za Atlantic predstavlja priznanje izvrsnosti u distribuciji.

Philips Hrvatska i Atlantic Grupa dogovorili su suradnju kojom od rujna Atlantic preuzima distribuciju proizvoda iz Philipsove Consumer Lifestyle divizije na hrvatskom tržištu. Ova divizija svjetski renomiranog proizvođača potrošačke tehnike obuhvaća grupe proizvoda namijenjenih za osobnu njegu te male kućanske aparate, gdje Philips ima vodeću poziciju u prodaji, kao i u inovacijama. Atlantic preuzima distribuciju u svim kanalima prodaje na hrvatskom tržištu (maloprodaja, elektro kanal, online prodaja, pharma kanal). Vrijednost ugovora za 2016. godinu iznosi 27 milijuna kuna, sa značajnim potencijalom rasta prometa. 

Novo partnerstvo za Atlantic predstavlja priznanje izvrsnosti u distribuciji. Phillips je kompanija s preko 120 godina tradicije u kreiranju industrijskih trendova i zadovoljavanju potreba potrošača, pa svakako predstavlja zadovoljstvo da je jedan od vodećih  globalnih brendova upravo Atlantic prepoznao i odabrao kao distribucijsku podršku, s uhodanim timom koji odlično poznaje tržište i njeguje kvalitetne odnose s kupcima. 

Ovim se Atlantic još jednom afirmira kao regionalni distribucijski lider, koji svojim partnerima omogućuje kvalitativno i kvantitativno unapređenje distribucije te jačanje promocije branda.

Komentirajte prvi

New Report

Close