Agrokor i Sberbank šire partnerstvo

Foto: Marko Prpić / Pixsell Foto: Marko Prpić / Pixsell

Suradnja, među ostalim, podrazumijeva zajedničke kanale prodaje, postavljanje terminala banke i bankomata te druge aktivnosti. Agrokor je kod Sberbanke od 2014. uzeo 950 milijuna eura kredita.

Agrokor je već desteljećima prisutan na svjetskom tržištu kapitala i partner je s velikim svjetskim bankama i investitorima.

Isto tako je i sa Sberbankom, s kojom ima značajne poslovne odnose, potpisao ugovor o nastavku suradnje na regionalnom tržištu, objašnjavaju iz najveće hrvatske kompanije memorandum koji su u Sankt Peterburgu na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma potpisali predsjednik Izvršnog odbora Sberbanka Herman Gref i predsjednik koncerna Agrokor Ivica Todorić. Memorandum kreira dugoročnu suradnju Agrokora i Sberbanke na tržištima Rusije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Suradnja, među ostalim, podrazumijeva zajedničke kanale prodaje, postavljanje terminala banke i bankomata te druge aktivnosti. Agrokor je kod Sberbanke od 2014. uzeo 950 milijuna eura kredita.  

Komentari (5)
 • delboy
  delboy 11:32 31.7.2016.

  mvbrd


  Nikome ne bi preporucio Sberbanku u nijednom pogledu, Osobna iskustva najgora moguca.

  osobno, najbolja iskustva. ponduđeni kredit nije mi se svidio, donio sam im uvjete drugih banaka, direktor je u roku 2 sata odlučio da mi da 0,05 % povoljniji od najpovoljnije donesene ponude u pogledu kamatne stope. dakle, čista petica i zdravo razmišljanje. a ti svoja iskustva nisi ničime argumentirao.

 • mvbrd
  mvbrd 11:29 31.7.2016.

  Nikome ne bi preporucio Sberbanku u nijednom pogledu, Osobna iskustva najgora moguca.

 • viewer
  viewer 20:25 21.6.2016.

  @Andi, kako bi bilo da odes na stranice Agrokora, tamo ces naci sve podatke!? Osim toga, mozes citati i bilance poduzeca, koja su izlistana na burzi. Mislim da jedino Belje i Kozmo ne generiraju dobit.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!