Metronet bi na burzu do 1. srpnja 2017.

Autor: Tomislav Pili , 17. studeni 2016. u 21:59
Direktor Željko Lukač/T.T./PIXSELL

Na izvanrednoj sjednici glavne skupštine odlučeno je da se dionice uvrste na uređeno tržište Zagrebačke burze do 30. lipnja 2016.

Glavna skupština Metronet telekomunikacija održat će se 23. prosinca, a na njoj će dioničari odlučivati o još jednom produženju roka uvrštenja dionica na uređeno tržište Zagrebačke burze. Kako stoji u obrazloženju, na izvanrednoj sjednici glavne skupštine, održane 18. rujna 2015., odlučeno je da se dionice uvrste na uređeno tržište Zagrebačke burze do 30. lipnja ove godine.

No, na sjednici glavne skupštine održane 28. lipnja produžen je rok za uvrštavanje dionica do kraja ove godine. "S obzirom da proces pronalaska strateškog partnera još uvijek traje, uvrštenje dionica na Zagrebačku burzu u ovom trenutku ne bi bilo u interesu pozitivnog okončanja procesa pronalaska strateškog partnera, a time ni u interesu kompanije. Slijedom navedenog, Uprava je predložila produljiti rok za uvrštenje predmetnih dionica na uređeno tržište Zagrebačke burze do 1. srpnja 2017. godine", stoji u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close