Bakić postao 10. dioničar Hidroelektre

Autor: Tin Bašić , 09. svibanj 2013. u 22:00
Nenad Bakić ima udjele u Petrokemiji, Valamar Adria holdingu, AD Plastiku, ĐĐ Holdingu.../PIX

Burzovni investitor ušao je na listu 10 najvećih vlasnika građevinske tvrtke.

Nenad Bakić postao je deseti dioničar po veličini Hidroelektre niskogradnje.

Prema posljednjim podacima Središnjeg klirinškog depozitarnog društva, poznati je hrvatski investitor na popis deset najvećih vlasnika Hidroelektre ušao u srijedu. Na tom je mjestu zamijenio Franju Škoju koji je imao 4916 dionica. Bakić prema podacima Depozitorija u svom vlasništvu ima 4941 dionicu te kompanije. To je 0,79 posto udjela u vlasništvu tvrtke. Tržišna vrijednost tih dionica iznosi oko 459.000 kuna. Nije poznato u kojem razdoblju je Bakić nakupio dionice Hidroelektre i koliko mu je dugo trebalo za to.

Prošloga tjedna dionicama Hidroelektre se nije trgovalo u većim količinama. Riječ je o nekoliko stotina komada dnevno. Na svom blogu Eclectica Bakić nije napisao da je kupovao dionice Hidroelektre. Također, u disclaimeru svojih tekstova, koji redovito piše, nije posebno naznačio koliko ima dionica te tvrtke. Kada bi spominjao Hidroelektru, nije se hvalio, a većinom bi u analizama financijskih izvještaja i slično, samo na kraju  naznačio da je "vlasnik manje (beznačajne) količine nekih drugih spomenutih dionica. 

Komentari (17)
Pogledajte sve


DLKV je next big thing, barem što se tiče građevinskog sektora?

u dlkv je panika, nastupaju dampinški pa je dobit premala a u 2017 moraju isplatiti 100M kn po planu PSN a ne smiju se zaduživati…

DLKV je next big thing, barem što se tiče građevinskog sektora?


po koliko je ušao unutra?
oko 100 kn,,,ne sluzi mu bas na cast .



po koliko je ušao unutra?

ovaj članak je prije 3 godine? o čemu vi??
[/quote]
o tome, da se i njemu zna omaknuti računica

New Report

Close