Traže se “vojnici” za reklamu igrice “Game of War”

Autor: Poslovni.hr , 24. svibanj 2015. u 13:11
Zadar. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Tijekom cijelog idućeg tjedna, ekipa iz Embassy Filmsa zaprimat će prijave statista, piše Zadarski list.

Počevši od subote kada je u Hotelu Kolovare započet selekcijski proces, pa tijekom cijelog idućeg tjedna, ekipa iz Embassy Filmsa zaprimat će prijave statista za nadolazeće snimanje reklame za video igru "Game of War", . Ukupno se traži 230 statista, većinom muškaraca, no dobrodošla je i pokoja žena, doznaje Zadarski list od 'casting' koordinatorice Ivone Pulić.

– Dobro bi bilo da su sportski građeni i u boljoj kondiciji, dobi od 20 do 40 godina, jer se radi o vojnicima. Tražene su i žene, u manjoj mjeri, a preferira se ratnički izgled, pojasnila je Pulić. Kako je snimanje reklame predviđeno u okolici Zadra, tako se zbog jednostavnosti statisti traže u Zadru. No, može se prijaviti bilo tko u Hrvatskoj, poručuju iz Embassy Filmsa s napomenom da  putni troškovi i smještaj nisu pokriveni.

– Svima onima koji prođu selekciju bit će osigurana dnevnica od 240 kuna, kao i hrana i piće, budući da se radi o cjelodnevnom boravku na setu od ranih jutarnjih sati, pojasnila je Pulić. U subotu je bio prvi dan audicije, dok je samo snimanje predviđeno od 3. lipnja i trajat će tri dana.

– Cijelo vrijeme aktivna je naša aplikacija na Internetu za prijave i za sada smo zadovoljni. Svi zainteresirani mogu se prijaviti 'online' nakon čega dogovaramo sastanak, a to će još biti moguće i tijekom cijelog sljedećeg tjedna, kazala je Pulić. Svi zainteresirani, informacije za prijavu mogu naći na facebook stranici Embassy Films Croatia.

Komentirajte prvi

New Report

Close