Kinder Chocolate traži lice za promo pakiranje

Autor: Poslovni.hr , 11. rujan 2014. u 10:47
Press foto

Svi koji od 1. rujna do 31. prosinca 2014. kupe promo pakiranje Kinder Chocolate od 100 g ili 150 g, unutar tih pakiranja pronaći će alfanumerički kod pomoću kojeg se mogu prijaviti i sudjelovati u natječaju.

Kinder Chocolate je priopćio kako organizira nagradni natječaj u kojem će se među djecom u dobi od 3 do 10 godina birati lice koje će se smiješiti s promo pakiranja Kinder Chocolate.

Svi koji od 1. rujna do 31. prosinca 2014. kupe promo pakiranje Kinder Chocolate od 100 g ili 150 g, unutar tih pakiranja pronaći će alfanumerički kod pomoću kojeg se mogu prijaviti i sudjelovati u natječaju na stranici www.kinderface.info.

Svaki kod omogućuje prijavljivanje, odnosno postavljanje jedne fotografije djeteta na web stranici koju je Kinder osmislio za ovu priliku ili mogućnost glasovanja za neku od već objavljenih fotografija. Natječaj traje od 1. rujna do 31. prosinca 2014. i imat će četiri izborna kruga. U svakomu od njih bit će izabrano 10 fotografija s najvećim brojem glasova koje će ući u finalni izbor. Potom će stručna komisija među 40 finalista izabrati četiri pobjednika.

Pakiranja Kinder Chocolate s fotografijama lica četvero djece koja su pobijedila u natječaju bit će izdana u ograničenom broju i nalazit će se u prodaji od 1. rujna do 1. prosinca 2015. godine, stoji u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close