Kako poboljšati svoj poslovni put

Autor: Poseban članak , 22. travanj 2017. u 14:00
Saznajte nekoliko taktika i savjeta koje možete iskoristiti i koji mogu napraviti veliku razliku u kvaliteti i iskustvu vašeg putovanja

Saznajte nekoliko taktika i savjeta koje možete iskoristiti i koji mogu napraviti veliku razliku u kvaliteti i iskustvu vašeg putovanja.

Kao i većina poslovnih ljudi, znate kako naporno može biti poslovno putovanje. Postoje razni načini koji nam mogu olakšati organizaciju  poslovnog puta, poput raznih aplikacija (kao što je primjerice TripIt) koje su korisne, ali ne mogu jednostavno riješiti problem.

Dan prije puta za izbacivanje stresa može pomoći jedan antistres tretman ili masaža kako biste se potpuno opustili i izbacili stres koji često puta sa sobom donose nova putovanja.

Saznajte nekoliko taktika i savjeta koje možete iskoristiti i koji mogu napraviti veliku razliku u kvaliteti i iskustvu vašeg putovanja.

1. Napravite si popis potrebnih stvari za put

Čak i ako putujete cijelo vrijeme, uvijek postoji mogućnost da lako zaboravite nešto. Trebate slijediti savjet Atul Gawande u popularnoj knjizi The Checklist Manifesto: Kako optimizirati performanse, bez obzira na to da li ste pilot, liječnik ili poslovni putnik, uvijek imajte popis i križajte stvari koje ste si pripremili dok ne budete sigurni da imate sve što vam je potrebno.

2. Popijte si tablete prije puta

Pri tome se ne misli na neke jake tablete poput tableta za spavanje, osim ako vam je neophodno. Jedan ili dva sata prije odlaska u zračnu luku uzmite si tabletu protiv bolova kako bi izbjegli moguću glavobolju od dehidracije, ukočenost vrata i bolova u vratu od nošenja teških stvari ili bolova u trbuhu. Rana doza analgetika može pomoći ublažiti neophodne probleme.

3. Uvijek imajte pri ruci zdrave grickalice u ručnoj prtljazi

Dobro se najedite prije nego što krenete u zračnu luku. Može se dogoditi, ako je vani mećava ili ako dođe do velikog broja otkazanih letova da restorani u zračnoj luci rasprodaju svu hranu, a dobavljači ih ne mogu opskrbiti istom. Pripremite si unaprijed neke zdrave grickalice ili energetske pločice koje volite tako da uvijek budete spremi.

4. Pronađite dobar restoran putem aplikacije

Ako slučajno putujete u SAD, tada je Yelp nezaobilazna aplikacija za pronalazak restorana. Nema ništa više depresivnog od dolaska u novi grad, a vi gladni i ne znate gdje dobro pojesti (osim u hotelu). Ipak Yelp je većinom korišten u SAD-u,  a TripAdvisor je odlična alternativa i aplikacija koju trebate koristiti kao odličan izvor informacija.

Bilo da idete na putovanje iz snova ili poslovno putovanje puno manje ćete biti pod stresom ako koristite neke od savjeta. Što se bolje pripremite i na vrijeme predvidite moguće situacije, to će i vaš put biti lakši i bolji.

Komentirajte prvi

New Report

Close