DVD Jaska proglašeni pobjednicima Kotlovina showa

Autor: Marta Duić , 31. svibanj 2014. u 15:35
Foto: PD

U sklopu Poslovnog uzleta Poslovni dnevnik je u suradnji sa partnerima organizirao i Kotlovina show.

U sklopu Poslovnog uzleta Poslovni dnevnik je u suradnji sa partnerima organizirao i Kotlovina show. Zahvaljujući sponzorima ovog djela manifestacije, dobre hrane nije nedostajalo. Stručni žiri u kojem su kao predstavnici Poslovnog denvnika bili Andrea Borošić, Mislav Šimatović, Miro Miljković  te Mario Vrgoč , član uprave Večernjeg lista i Dražen Busjak iz Kotanyija  proglasili su pobjednike Kotlovina showa i podjelili nagrade.

Svojim kulinarskim sposobnostima žiri je najviše oduševilo dobrovoljno vatrogasno društvo Jaska. Dečki iz tima svjesni su svojih kvaliteta i uz njihovu kotlovinu se veže poznata rečenica : ˝Kad kuhaju Frank i Čelo, onda bu se dobro jelo",stoga ne čudi što su upravo oni pobjedenici Kotlovina showa. Drugo mjesto pripalo je Prigorskim bećarima dok su treće mjesto osvojili su  DVD Plešivica. Nagradu za poseban dojam i nastup dobio je tim Zapovjednici.

Metro Cash and Carry, Kotanyi začini, vina Mladina te limarija Sebastijan zaslužni su za poklon vrećice koje su pobjednici dobili uz pehare kojima im je odano priznanje za njohova kulinarska umijeća.

Kotlovina show imao je i humanitarni karakter pod nazivom ˝Vatrogasci za vatrogasce˝. Dobrovoljna vatrogasna društva koja su sudjelovala u showu skupljali su dobrovoljne donacije od publike za svoje kotlovine te sav prihod šalju kao pomoć kolegama vatrogascima u Slavoniju.

Kotlovinu su probali i ministri Gordan Maras i Mihael Zmajlović. Ministar Maras izjavio je kako se u kotlovinu 'više kuži' kada je gotova, ali da bi mogao sudjelovati u natjecanju. Ministar Zmajlović dodao je pak kako smatra da je najbolji okus u kotlovini "onaj tekući".

Posjetitelje čekaju popratne atrakcije; adrenalinski park, vatrogasne vježbe, rekreativno jahanje, turnir u stolnom nogometu, humanitarni maraton, a za najmlađe tu je dječja likovna radionica. U poslijepodnevnim satima na pozornicu izlaze tamburaši, a navečer mladi bendovi koji će garantirati zabavu do kasno u noć.

Komentirajte prvi

New Report

Close