A što zagrebačka Ikea nudi za ručak?

Autor: Zvonimir Varga , 05. kolovoz 2014. u 12:10
Foto: Ikea

Ikea usko surađuje s dobavljačima i drugim organizacijama kako bi podigla standarde i održivost hrane.

Osim po kvalitetnom (i financijski povoljnom) namještaju, švedska Ikea poznata je i po skandinavskoj kuhinji. Od 21. kolovoza na zagrebačkoj lokaciji, kupci kućnog asortimana odmor od shoppinga i razgledavanja mogu upriličiti ručkom ili večerom u Ikea restoranu.

Kako ističu na web stranici, Ikea usko surađuje s dobavljačima i drugim organizacijama kako bi podigla standarde i održivost hrane, pa tako u svom restoranu uvijek nudi barem jedno ekološki prihvatljivo jelo s organskim sastojcima, te barem još jedno takvo jelo za djecu.

Iz ponude valja izdvojiti filet lososa s medaljonom od povrća, u umaku od limuna i kopra (29 kuna), te poznate mesne okruglice na tradicionalni švedski način, s krumpirima i džemom od brusnica (20 komada za 29 kuna).

Ikein losos koji raste u bistrim i hladnim vodama Norveške ukusan je izvor omega-3 masnih kiselina neophodnih za zdravlje, dok podatak da je od 1960. godine samo u Velikoj Britaniji Ikea prodala više od 11 milijardi švedskih kuglica govori sam za sebe.

Za najmlađe, Ikea je spremila posebnu ponudu – djeca do 14 godina mogu uživati u porciji od 5 mesnih okruglica s krumpirom, krem umakom i džemom od brusnice za samo 10 kn. Za svaki meni koji naruče odrasli, beba će dobiti besplatnu ekološki prihvatljivu hranu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Nema lošijeg menu.a od Ikea – Graz ponude….Salate i sirovo povrće , te
njihovi deserti / torte od badema i šumskog voća / su kvalitetni..
Ali, neukusne , sojine okruglice, sa džemom od brusnica su izuzetno loše i za odrasle i za djecu… Oni ,/ u Grazu/ uopće ne znaju dobro kuhati….
Tjestenina je neukusna, umaci čudni , bez izbalansiranih okusa,
djeci nemaš što dati jesti….za tu cijenu……ne treba ni čuditi upitnoj kvaliteti…

New Report

Close