Svijet novca
Svijet novca

ECC SoftPOS za ‘terenska’ plaćanja

Riječ je o mobilnom POS rješenju, koje je zbog svoje pristupačnosti posebno pogodno za one poduzetnike čija je priro…
Poslovni dnevnik
29. prosinac 2022. u 22:00
S obzirom da podržava tehnologiju PIN-on-glass, aplikacija omogućuje prihvat svih vrsta beskontaktnog plaćanja/PD

Erste Card Club predstavio je besplatnu aplikaciju ECC SoftPOS za prihvat beskontaktnog kartičnog plaćanja, za čije je korištenje trgovcima i malim poduzetnicima potreban samo Android telefon ili tablet.

Riječ je o mobilnom POS rješenju, koje je zbog svoje pristupačnosti posebno pogodno za one poduzetnike čija je priroda posla terenska, kao i za sve ostale kojima je potrebna brza i jednostavna naplata usluga na bilo kojem mjestu. S obzirom da podržava tehnologiju PIN-on-glass, aplikacija omogućuje prihvat svih vrsta beskontaktnog plaćanja (Diners Club, Visa, Mastercard), uključujući i ona plaćanja za čiju je autorizaciju potreban PIN.

Kako bi se aplikacija mogla instalirati, potrebno je na uređaju imati sustav Android 9.0 (ili noviji), pristup internetu i NFC čitač. Osim što omogućuje prihvat jednokratnog kartičnog plaćanja, aplikacija trgovcima omogućuje i obročnu prodaju te druge funkcionalnosti koje im pojednostavnjuju poslovanje.

Za korištenje aplikacije potrebno je s Erste Card Clubom potpisati Okvirni ugovor o prihvatu kartica, instalirati je s Google Storea na Android uređaj i potom se registrirati unosom korisničkih podataka primljenih e-mailom od Erste Card Cluba.

New Report

Close