ECC SoftPOS za ‘terenska’ plaćanja

Autor: Poslovni dnevnik , 29. prosinac 2022. u 22:00
S obzirom da podržava tehnologiju PIN-on-glass, aplikacija omogućuje prihvat svih vrsta beskontaktnog plaćanja/PD

Riječ je o mobilnom POS rješenju, koje je zbog svoje pristupačnosti posebno pogodno za one poduzetnike čija je priroda posla terenska.

Erste Card Club predstavio je besplatnu aplikaciju ECC SoftPOS za prihvat beskontaktnog kartičnog plaćanja, za čije je korištenje trgovcima i malim poduzetnicima potreban samo Android telefon ili tablet.

Riječ je o mobilnom POS rješenju, koje je zbog svoje pristupačnosti posebno pogodno za one poduzetnike čija je priroda posla terenska, kao i za sve ostale kojima je potrebna brza i jednostavna naplata usluga na bilo kojem mjestu. S obzirom da podržava tehnologiju PIN-on-glass, aplikacija omogućuje prihvat svih vrsta beskontaktnog plaćanja (Diners Club, Visa, Mastercard), uključujući i ona plaćanja za čiju je autorizaciju potreban PIN.

Kako bi se aplikacija mogla instalirati, potrebno je na uređaju imati sustav Android 9.0 (ili noviji), pristup internetu i NFC čitač. Osim što omogućuje prihvat jednokratnog kartičnog plaćanja, aplikacija trgovcima omogućuje i obročnu prodaju te druge funkcionalnosti koje im pojednostavnjuju poslovanje.

Za korištenje aplikacije potrebno je s Erste Card Clubom potpisati Okvirni ugovor o prihvatu kartica, instalirati je s Google Storea na Android uređaj i potom se registrirati unosom korisničkih podataka primljenih e-mailom od Erste Card Cluba.

Komentirajte prvi

New Report

Close