Poslovna 2024.
Poslovna 2024.

Snaga i jednostavnost koje pokreću tehnološku revoluciju

Organizacije moraju prihvatiti moć umjetne inteligencije kako bi izbjegle zaostajanje.

PD VL native tim
29. studeni 2023. u 22:00
Foto: Shutterstock

Dell Technologies već godinama svoju reputaciju i uspjeh gradi na vizionarskim konceptima i idejama koje ne samo da unaprjeđuju poslovanje, transformiraju živote već i revolucionariziraju način rada svih korisnika.

Bilo da je posrijedi prilagodba na nove načine hibridnog rada, osnaživanje organizacija da preuzmu kontrolu nad svojim strategijama putem cloud rješenja ili jednostavno koriste goleme količine podataka u svrhu ostvarivanja definiranih ciljeva.

Bruno Bajec, Senior Field Product Manager za Adriatic regiju i Bugarsku u Dell Techologiesu/DELL

Kako povećati produktivnost

Početkom godine Dell Technologies naglasio je važnost primjene sveprisutne umjetne inteligencije (AI) i njezina izrazita rasta.

Kako tvrdi Bruno Bajec, Senior Product Manager za Adriatic regiju i Bugarsku, “Dellova snaga, veličina, globalni utjecaj i predanost kreiranju tehnološki naprednih rješenja za cilj imaju svojim korisnicima ponuditi set hardverskih i softverskih alata koji im olakšavaju postizanje organizacijskih ciljeva, uz istodobno zalaganje za teme poput ESG-ja, održivosti i cyber sigurnosti.

“Šireći Dellovu viziju umjetne inteligencije, fokus se dodatno stavlja na osnaživanje organizacija za donošenje odluka na bazi kvalitetnih informacija i povećanje produktivnosti. U Dellu su optimistični oko sposobnosti implementiranja novih tehnologija, predviđajući budućnost u kojoj poduzeća sigurno i precizno uvode modele umjetne inteligencije za povećanu produktivnost i učinkovitost.

Osnaživanje i rast uz pomoć AI

Tvrtke mogu nanovo osmisliti svoj potencijal uz veliku podršku koju danas, više nego ikada, pruža umjetna inteligencija.

Martin Obradović, Sales Director za Adriatic regiju i Bugarsku, naglašava da organizacije sada moraju prihvatiti moć umjetne inteligencije kako bi izbjegle zaostajanje i bile ukorak s tehnološkim promjenama.

Kako tvrdi, “dijelom smo transformacije u kojoj tvrtke mogu nanovo osmisliti svoj potencijal uz veliku podršku koju danas, više nego ikada, pruža umjetna inteligencija”. Poruka je jasna – korisnici teže besprijekornoj integraciji svih svojih, za posao bitnih alata, bez obzira na to je li riječ o javnim ili privatnim cloud opcijama, end-point proizvodima ili pak on-prem ili off-prem rješenjima.

S obzirom na trenutačno stanje umjetne inteligencije (AI) i njezina rapidna razvoja, ne možemo se oteti dojmu da je riječ o tehnološkoj revoluciji koja se može usporediti sa svojedobnim plasiranjem komercijalnih osobnih računala u kojem Dell Technologies i danas drži industrijski primat.

Martin Obradović, Sales Director za Adriatic regiju i Bugarsku u Dell Techologiesu/Dell

Gala Summit

Slaveći zajedničke uspjehe u Hrvatskoj, Dell Technologies, u suradnji s Microsoftom, sredinom prosinca organizira Gala Summit za svoje krajnje korisnike.

Kako Martin Obradović kaže: “Ideja je da osvijestimo trenutno stanje IT industrije i upustimo se u raspravu o tome što budućnost nosi jer promjena je neizbježna. Summit će okupiti lidere iz IT industrije na večeri punoj konstruktivnih rasprava, panel diskusija i zahvale našim korisnicima u ime postignutih uspjeha.

* Sadržaj omogućio Dell Technologies

New Report

Close