Vrhunski Dellov Latitude 9520 model laptopa za sve izazove i zadatke

Autor: Promo , 05. siječanj 2022. u 09:19

Model 9520 okosnica je uspješne Latitude serije jer predstavlja najbolji izbor s kojim se ostvaruje vrhunska povezanost.

Na tržištu prijenosnih računala pojavila se još jedna Dellova uspješnica koja nosi naziv Latitude 9520 i predstavlja dio vrhunske ponude koja vas očekuje u tvrtki Kodeks. Riječ je o modelu koji će vas iznenaditi svojom kompaktnošću i jačinom performansi. Iznenađujuće malo prijenosno računalo za velike zadatke bilo da je riječ o poslovnom ili privatnom korištenju.

Svaka tvrtka koja u fokus stavlja uspješno poslovanje kroz brzinu i efikasnost svojih zaposlenika, odabrat će svjetski brend u svijetu tehnologije – Dell. Upravo je Dellov vrhunski model Latitude 9520 idealan saveznik u ostvarivanju ciljeva jer predstavlja najdugovječnije poslovno računalo i najinteligentnije Premium računalo veličine 15.” u kućištu od 14”. Vrhunski je to odabir koji će donijeti zadovoljstvo u korištenju zbog brojnih naprednih performansi među kojima se ističu: iznimna kvaliteta zvučnika s inteligentnim zvukom, dodatni svjetliji 4K InfinityEdge zaslon s ComfortView Plus značajkom za odmornije oči,  automatski SafeShutter 2, ugrađen Al Dell Optimizer i mnoštvo drugih. Nevjerojatno je da ima savršeno velik ekran koji zauzima malo prostora što je velika prednost u korištenju. Zbog svojih dimenzija  lakše se prenosi, a zadovoljstvo korisnika je na visokom nivou. Latitude 9520 dostupan je kao laptop ili 2u1 modelu s 5G opcijom, s do 18 sati trajanja baterije za korištenje i na putovanju te u kombinaciji do 32 GB memorije za najzahtjevnije pohrane dokumenata.

Model 9520 okosnica je uspješne Latitude serije jer predstavlja najbolji izbor s kojim se ostvaruje vrhunska povezanost. Svojim manjim dimenzijama osigurat će praktičnost u korištenju te će postati moćan saveznik za brojne izazove, sastanke te ostale poslovne i privatne zadatke. Prvi u svijetu uz SafeShuttee osigurava najbolju privatnost kamere zbog automatskog otvaranja i zatvaranja kamere u sinkronizaciji s aplikacijama za video konferencije i pozive. Osim oštrine i kvalitete zvuka i slike, ovaj model će vas zasigurno osvojiti zbog omjera cijene i kvalitete, a kako biste osigurali sebi i svojim zaposlenicima najbolje, kontaktirajte tvrtku Kodeks na mail prodaja@kodeks.hr

New Report

Close