Stručnjakinja iz Silicijske doline stiže u Zagreb: Prijavite se na besplatno predavanje o najnovijim tech trendovima

Autor: Promo , 07. svibanj 2022. u 07:35
Foto: HT

Predvidjeti što nas sve čeka u budućnosti nije lako, ali zato postoje stručnjaci. Jedna od njih je i Leslie Shannon, voditeljica istraživanja ekosustava i trendova za Nokiju, koja uskoro dolazi u Zagreb održati predavanje o najnovijim tech trendovima koji nas vrlo brzo očekuju.

Leslie Shannon održat će 16. svibnja u 14:00 sati online predavanje „5G i scenariji za budućnost“ u organizaciji Hrvatskog Telekoma, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj. Prijave su besplatne putem ovog  linka.

Kao futuristica iz Silicijske doline koja se bavi prepoznavanjem tehnoloških prilika za Nokiju i njene korisnike, Leslie će se u svojem predavanju osvrnuti na mogućnosti koje donosi 5G mreža, poput dronova, gejminga u oblaku, proširene i virtualne stvarnosti te Metaverse-a. Kakve prilike donosi 5G potvrđuje podatak International Data Corporationa koji predviđa da će potrošnja u cijelom svijetu na AR i VR dosegnuti čak 72,8 milijardi dolara do 2024. godine.

Nakon predavanja moći ćete poslušati i zanimljivu panel raspravu na kojoj će uz Leslie Shannon sudjelovati i Boris Drilo, član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije te Marijana Bačić, potpredsjednica za korporativnu prodaju i ICT usluge, a na kojoj ćete moći saznati i o daljnjem razvoju 5G mreže HT-a ali i brojnim pametnim rješenjima koje je Hrvatski Telekom implementirao, a do jučer su smatrana dijelom budućnosti.

Nakon što je diplomirala na Sveučilištu Virginia i magistrirala na Sveučilištu Yale, Leslie Shannon danas radi u Nokiji gdje identificira telekomunikacijske prilike koje će se potencijalno dogoditi u business i korisničkom segmentu, kako sada, tako i u bliskoj budućnosti. Njenu zaljubljenost u tehnologiju najbolje dokazuje činjenica da se svakodnevnim fitnessom bavi uz pomoć virtualne stvarnosti.

Ukoliko želite saznati kako će tehnološka dostignuća promijeniti svijet, ovo je predavanje koje ne smijete propustiti.

New Report

Close