Samsung The Freestyle – pametni projektor za hibridni rad 21. stoljeća

Autor: Promo , 24. veljača 2023. u 12:01
Foto: Samsung

Uz novi The Freestyle prijenosni projektor možete zadržati potpunu slobodu kretanja, bez brige o nošenju mnoštva nespretnih kablova na sastanke.

U današnjem svijetu gdje je gotovo sve usmjereno iskoristivosti i produktivnosti, stacionaran način rada je sve manje zastupljen. Polako, ali sigurno, zamijenio ga je vibrantniji, hibridni način rada koji svojom dinamikom pruža veće mogućnosti za produktivnost. Česta promjena radnog okruženja kombinacijom rada iz ureda i od kuće pokazala se kao odlična opcija za stvaranje balansa između poslovnog i privatnog života.

Međutim, to najčešće znači da prilikom poslovne „selidbe“, sa sobom moramo nositi mnoštvo nepraktičnih stvari koje nam pomažu u radu. Predimenzionirani uređaji i brojni kablovi samo su neki od faktora koji su predstavljali ograničenje. Uspješno rješenje tog problema nalazi se u jedinstvenom uređaju koji sadrži karakteristike čak tri različita uređaja – projektora, pametnog zvučnika i ambijentalnog osvjetljenja. Riječ je o Samsung The Freestyle uređaju koji svojom raznovrsnošću podiže produktivnost na sasvim novi nivo.

Nova razina poslovne praktičnosti

Uz novi The Freestyle prijenosni projektor možete zadržati potpunu slobodu kretanja, bez brige o nošenju mnoštva nespretnih kablova na sastanke. Težine svega 830 grama i kompaktnog oblika, Freestyle stane u većinu poslovnih torbi pa ga možete bezbrižno nositi sa sobom, ali i premještati u sve uredske prostorije kako bi iskoristili njegov puni potencijal. Ugrađeni zvučnik osigurat će se da iskustvo korištenja bude potpuno, bez potrebe za dodatnim uređajima koji bi zasigurno umanjili kompaktnost i praktičnost ovakvog prijenosnog rješenja.

Foto: Samsung

Osim što je iznimno lagan i prenosiv, njegova funkcija automatskog prilagođavanja prikazuje zaslon u veličini od 16:9 bilo gdje bez izobličenja i odlična je za prikazivanje sadržaja na bilo kojoj površini. Automatski se fokusira kako bi prikaz bio maksimalno izoštren i zadržao sliku vidljivom, čak i za one koji na sastanku sjede na drugom kraju prostorije. Ova funkcija korisnicima omogućava i projekciju sadržaja s različitih pozicija, za razliku od konvencionalnih projektora koje je potrebno učvrstiti na mjestu, te se može koristiti bez obzira na lokaciju – čak i ako ste sastanak prebacili u vanjsko okruženje. Tako se primjerice ovaj projektor može postaviti na stol, pod, strop, ali i na neko „neuobičajeno“ mjesto poput police u uredu.

Praktičan, snažan i pun mogućnosti

Praktičan dizajn i dimenzije The Freestyle projektora ne znače ujedno i manju kvalitetu slike i zvuka. Crystal Engine i Pur Color tehnologija pruža jasnu sliku životopisnih boja u 1080p Full HD rezoluciji sa žaruljom maksimalne svjetline od 550 Lumena i trajanjem do 20 000 sati pa tako ne morate brinuti da će se ugasiti čak i prilikom držanja cjelodnevnih seminara. Za sve one koji poslovne dokumente drže na pametnom telefonu, tu je Tap View opcija uz koju možete preslikati mobilni sadržaj na veliki zaslon u trenu – sve što treba je dotaknuti projektor s pametnim telefonom i on će automatski započeti preslikavanje sadržaja. Također, kako ne bi morali ustajati nakon što ste zauzeli svoju poziciju prilikom vođenja sastanka, tu je mogućnost glasovnog upravljanja putem Samsung Bixby aplikacije.

Odličan prikaz prati i kvalitetan zvuk zahvaljujući integriranom zvučniku od 5W koji stvara nevjerojatan zvuk u 360 stupnjeva. To znači da ako pustite edukativni video, vaši kolege će ga moći doživjeti jednako bez obzira na to s koje strane projektora da se nalazili. Uz standardni HDMI utor, The Freestyle omogućava i spajanje putem Bluetooth veze čime njegovo korištenje postaje još praktičnije – bez nepotrebnih kablova. Osim punjenja putem klasične utičnice, bateriju možete puniti i spajanjem na prijenosne baterije, čime se prijenosne mogućnosti ovog projektora dodatno povećavaju.

Red rada, red zabave

Osim što se može koristiti kao cjelovito prijenosno rješenje za obavljanje poslovnih zadataka na više različitih lokacija, The Freestyle funkcionira i kao svestran uređaj i u pauzi od posla. Ako poželite odraditi team building, The Freestyle se pretvara u odličan uređaj za multimediju, bez obzira na to želite li gledati filmove i serije ili napraviti uredski tulum. Zahvaljujući uključenoj Smart TV opciji, The Freestyle može sve što i televizor, a uz svoj praktičan dizajn i mnogo više.

The Freestyle možete svaki prostor s lakoćom pretvoriti u zonu zabave. Zahvaljujući ambijentalnom načinu rada te prozirnom poklopcu leće, putem projektora mogu se kreirati svjetlosni efekti, dok istovremeno uređaj može preuzeti ulogu pametnog zvučnika koji analizira glazbu i prema njoj stvara atraktivan vizualni doživljaj. Tako, u jednom trenu projektor može biti prijenosna i kompaktna zamjena za ploču gdje se pišu poslovni zadaci, a već u drugom pretvara se u modernu disko kuglu koja će biti zvijezda svakog uredskog domjenka.

Samsung The Freestyle svojom raznovrsnošću objedinjuje sve što vam treba za produktivan poslovni tjedan, ali i zabavan vikend koji slijedi nakon toga. Objedinjuje čak tri uređaja u jednom što ga čini kompaktnim, ali izuzetno praktičnim poslovnim asistentom koji će unaprijediti sve segmente i održati balans između poslovnog i privatnog života. Ako želite među prvima otkriti novitete za 2023., posjetite link.

New Report

Close