Na sajmu ”Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone” više stotina posjetitelja

Autor: Sponzorirani članak , 04. travanj 2013. u 14:56
Screenshot

Jučer je održan cjelodnevni edukativni sajam ”Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone” koji se bavio temama o web-turizmu.

Jučer je održan cjelodnevni edukativni sajam ''Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone'' koji se bavio temama o web-turizmu, a ugostio je mnoge predavače iz Hrvatske i oklonih regija. Sajam se održao pod pokroviteljstvima Ministarstva turizma RH i Turističke zajednice grada Zagreba te je okupio više stotina posjetitelja iz cijele Hrvatske. S nama su bili i direktori turističkih zajednica ovih gradovi i mjesta: Dubrovnik, Vukovar, Marija Bistrica, Nin, Samobor, Pula, Krk, Karlovac, Zaprešić, Tuhelj, Čakovec, Primošten, Požega, Buzet, Ilok, …

Danas i sutra, 4. i 5. travnja održavaju se napredne radionice u sklopu Web::Edukacija na kojima će turistički djelatnici naučiti više o SEO-u, SEM-u, marketingu društvenih medija te izradi i analizi web stranice. Nadamo se da će stečeno znanje i prenešeno iskustvo što prije uspješno iskoristiti u svome poslu te im želimo puno uspjeha u tome.

Pozivamo vas na Web Marketing Akademiju čiji upisi su u tijeku te nam je preostalo svega još nekoliko nepopunjenih mjesta do zatvaranja homogene grupe u kojoj će biti maksimalno do 15 polaznika kako bi se svakome od vas moglo posvetiti dovoljno indivudualnog vremena od strane predavača te vas na najbolji način pripremilo za certificiranog stručnjaka za web marketing koji će donijeti prosperitet i uspješnost vašoj tvrtki koja to zaslužuje. Prijavite se i za 6 mjeseci postanite  certificirani stručnjak za marketing sa svim potrebnim znanjima i vještinama!

Zlatni i Stručni mediji koji su bili uz sajam i prenosili naše sponzorirane vijesti i objave bili su, abecednim redom:

Business, CISEx, CRO-ponuda, eZadar, Forum.hr, Hello, Serbia!, Hrvatska na dlanu, ICT Business, idemvan.hr, IT danas, Monitor,  Metro portal, NauCAT, Net Akademija, Poslovni dnevnik,  Poslovni Turizam, Putomat.com, Putovanja za dvoje, Radio 101, Radio 808, Racunalo.com, Rep.hr, Spa Wellness, T-portal, TURIZAM info, UPI-2M BOOKS, Večernji list, Vidi, Zagreb info,  Za Turizam, ZGportal i Zpress.

Organizacijski partneri koji su nam osigurali bitne organizacijske elemente:

Ilirija hoteli, Bluesun hotel Kaj, Web::Edukacija, Web Marketing Akademija, Manifest,  službeni fotografi sajma Robert Bernat i Ivan Krišto,  Ivana Kesovija Popović, Prodigital, Media Zoom, Avalon, agencija Proago, Imperito, vina Degrassi, Iskon Internet, Intro, fitness centar i caffe bar Olimp, Custos produkcija, Mozaik grupa, Business klinika, Delicia, Fantasia, Storck, Paprenjak, caffe bar Industry, Intermax, Matić d.o.o., Swisslion i Koestlin.

Izlagači na sajmu koji su upotpunili predvorje sa svojim štandovima i šarmom bili su:

Globaldizajn, Interactive agency, Qmini, Ciklopea, Ilirija, Trip putovanja, Studio Beluga, Nove vibracije, Veneto banka i Web::Edukacija.

Veliko hvala svima; pokroviteljima, partnerima, izlagačima, medijima, predavačima, organizaciji, suradnicima i našim sudionicima sajma. Bez svih vas ne bismo imali ovakav poseban, dinamičan, profesionalan i kvalitetan sajam.

 

New Report

Close