TOP 505 kompanija
Datalab

Izvrsnost i u izazovnom vremenu – Datalab HR

Datalab HR je i ove poslovne godine rastao 103% u odnosu na prošlu, a sukladno tome također raste i broj njihovih novozaposlenih.

Promo
11. listopad 2021. u 22:00
Goran Težak, direktor Datalab HR

Kvalitetan poslovni program s implementiranim alatima za digitalizaciju osovina je svakog poslovanja. To najbolje znaju u tvrtki Datalab HR koja je već gotovo 25 godina vodeći proizvođač poslovnog softvera u JI Europi. Datalabov ERP PANTHEON™ danas je najbolji regionalni poslovno-informacijski sustav u svom segmentu.

Unatoč Covid-19 pandemiji i potresima te svim ostalim izazovima ovog našeg vremena, uspjeli su sačuvati kontinuitet poslovanja.

Datalab HR je i ove poslovne godine rastao 103% u odnosu na prošlu, a sukladno tome također raste i broj njihovih novozaposlenih. Više od 60% dobiti konstantno ulažu u razvoj, što jasno ukazuje na važnost koju poklanjaju brizi za budućnost.

Nadalje, ovogodišnji su dobitnici nagrade ICT GOLD AWARD za poslovnu i tehnološku izvrsnost, prepoznati su kao tehnološki dobavljač godine za FMCG industriju te su nositelji AAA certifikata bonitetne izvrsnosti.

„S pravom smo ponosni na rezultate ostvarene u proteklom razdoblju u kojem smo dostigli respektabilnu cifru od više od 71.000 korisnika, među kojima su i brojne vodeće regionalne tvrtke i korporacije.

Nije lako rasti u trenutnim okolnostima, ali nama je to uspjelo jer konstantno osluškujemo potrebe svojih korisnika koji su nam uvijek na prvom mjestu. I dalje diktiramo trendove, ne stajući ni trenutka s evolucijom novih generacija našeg poslovnog-informacijskog sustava PANTHEON. Jer, kao što znamo, ne opstaju najjači ili najveći, već oni koji se najbrže prilagođavaju promjenama u ovoj našoj dinamičnoj IT industriji.“, zaključuje Goran Težak, direktor Datalab HR.

New Report

Close