Galaxy Z Fold4: Za remote rad ponekad je samo dovoljan pametni telefon!

Autor: Promo , 24. listopad 2022. u 06:30
Foto: Samsung

Malo tko danas nema poznanika, prijatelja ili je barem čuo za nekoga tko radi na daljinu.

Širenjem poslova u IT sektoru, ali i pandemijom, remote rad postao je svakodnevna tema kako među digitalcima, tako i među studentima, obrazovnim radnicima, kao i na mnogim drugim područjima. Ubrzan način života, odmak od tradicionalnog rada u uredu i sve brža digitalizacija odlučno diktiraju nove okolnosti i standarde u poslovnom svijetu. U korak s tim promjenama tehnološka rješenja moraju sadržavati karakteristike koje su iz dana u dan sve brže, bolje i jače. Da je i više nego na razini zadatka, ponovo je pokazao Samsung, nastavljajući neprestano stvarati nove trendove koji oduševljavaju na prvi pogled, ali i dodir. Ovaj put riječ je o Galaxy Z Fold4 preklopnom pametnom telefonu izvanrednih performansi koje omogućavaju funkcionalnost u svim životnim situacijama.

Uvod u budućnost korištenja pametnih telefona

Samsung Galaxy Z Fold4 najnovija je verzija pametnog telefona iz tvornice studioznih Samsung stručnjaka koji su i ovaj put spojili više briljantnih opcija. Fleksibilan zaslon te profinjenost i praktičnost preklopnog dizajna s najnovijom tehnologijom čine ga unikatom u moru pametnih telefona na suvremenom tržištu. Njegova posebnost krije se iza rasklopnog mehanizma koji pametni telefon klasične veličine u sekundi može pretvoriti u kompaktan i snažan tablet za maksimalnu produktivnost te tako omogućiti obavljanje kompleksnih poslovnih zadataka bez obzira na vrijeme i lokaciju. Zbog toga nije ni čudo da se nalazi pri vrhu liste želja digitalnih nomada, ali i poslovnih ljudi čija priroda posla zahtjeva korištenje više funkcija odjednom, bez pada performansi.

Foto: Samsung

Osim što se u tren oka može pretvoriti iz pametnog telefona u tablet, Galaxy Z Fold4 posjeduje vrhunske karakteristike koje mu omogućavaju obnašanje uloge vjerodostojnog preklopnog asistenta u svakoj životnoj prilici. Jedne od njih su svakako Armor Aluminum okviri i ekskluzivni Corning® Gorilla® Glass Victus®+ zaštitno staklo na prednjem zaslonu i stražnjem djelu uređaja. Briljantan doživljaj vanjskog zaslona od 6.2-inča koristi se kao pametni telefon, a nakon rasklapanja otkriva očaravajući svijet glavnog 7.6-inčnog zaslona koji se lako drži u dvije ruke. Danas je tehnologija jedan od najvažnijih alata koji su na raspolaganju za poboljšanje produktivnosti čemu svakako svjedoči i App Pair značajka s kojom je putem jednog dodira moguće pokrenuti do tri aplikacije odjednom.

Praktičnost rada na daljinu

Fleksibilnost kao prednost rada na daljinu, odnosi se na slobodu odlučivanja kada i gdje raditi. Drugim riječima, zaposlenici koji rade remote mogu raditi od doma, iz vikendice na moru ili iz hotela na drugom kraju svijeta. Bez obzira što neke uvjete možemo kontrolirati, kompleksni poslovni zadaci i obaveze nas nerijetko zateknu u žamoru kafića ili prometnoj gužvi. Samsung Galaxy Z Fold4 ima rješenje i za to u vidu Multi View Window značajke koja aplikacije prilagođava velikom zaslonu, tako da na lijevom dijelu možete vidjeti inbox, a na desnom samu poruku. Za sistematizaciju i lako upravljanje aplikacijama kao na laptopu zaslužna je Taskbar funkcija, dok je za otklanjanje svih prepreka zadužena brzina osvježavanja zaslona od 120 Hz. Kako bi bilo moguće uređaj odložiti na bilo koju površinu i neometano gledati sadržaj pobrinuo se Flex način rada koji omogućava vrhunsko korisničko iskustvo i multitasking na velikom zaslonu.

Foto: Samsung

Kad je riječ o kameri, Samsung je unutarnju selfie kameru uređaja Galaxy Z Fold4 vješto skrio ispod zaslona, dok širokokutna kamera od 50 MP visoke rezolucije, koje će održavati kvalitetu slike na zavidnoj razini i tako omogućiti nesmetano održavanje online poslovnih sastanaka. 30x Space Zoom opcijom uvećanja vješto zumira svaki detalj, a Nightography značajka omogućava bistro noćno snimanje koje daje do znanja da nikad nije kasno za napraviti kvalitetnu fotografiju. Jedinstvena značajka Capture View automatski se uključuje u Flex Mode režimu rada te vješto na gornjem dijelu zaslona prikazuje kadar kojeg snimate, dok na donjem prikazuje načine snimanja, tipku okidača, ali i pet nedavno snimljenih fotografija.

Lakoća. Snaga. Fleksibilnost.

Multitasking na Galaxy Z Fold4 uređaju lakši je nego ikada pa tako korisnici mogu obavljati više toga istovremeno dok su u pokretu. U vidu toga, Samsung je pronašao i elegantno rješenje za zaobilaženje prsta na zaslonu uz S Pen olovku koja omogućava postizanje prirodne preciznosti sa svakim potezom koji se čini poput olovke na papiru. Samsung Galaxy Z Fold4 svojim preklopnim dizajnom i briljantnim performansama s dodatkom ekskluzivnog Flex Mode režima rada, remote rad čini praktičnijim no ikad prije.

Ako ste razmišljali o kupovini novog pametnog telefona, sada je odlična prilika jer uz kupovinu Galaxy Z Fold4 pametnog telefona ostvarujete pravo na poklon – novi Galaxy Watch5! Uz to, moći ćete odabrati između 2 modela ovog sjajnog uređaja – 44mm u grafitnoj ili 40mm ružičasto-zlatnoj boji. Promocija traje do 31.10.2022, ili do isteka zaliha poklona,a više detalja pronađite na poveznici.

Foto: Samsung

New Report

Close