Smart Industry
promo

Digitalizacija je ključ za razvoj svih sektora poslovanja

Vertiv omogućuje u potpunosti prilagodljiva infrastrukturna rješenja spremna za budućnost.

Promo
05. listopad 2020. u 14:02

Tvrtka Vertiv svjetski je lider i globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja. U Hrvatskoj je pod imenom Vertiv Croatia prisutna od 2017. godine, a danas zapošljava više od 200 stručnjaka. Vertiv Croatia je ujedno i prodajno servisni centar za 20 zemalja, proizvodni centar za EMEA regiju te Vertiv svjetski centar na polju dizajniranja podatkovnih centara.

Tržište montažnih modularnih podatkovnih centara brzo je rastuće s ukupnom vrijednosti isporuke od 1,2 mlrd. USD u 2018., a prema istraživanju tvrtke Omdia naziva Prefabricated Modular Data Centres Vertiv je jedan od ključnih igrača. Kao jedan od vodećih dobavljača na spomenutom tržištu, Vertiv kontinuirano radi na inovacijama, postavlja trendove i pomiče granice u industriji.

„U zadnje vrijeme sve se više priča o pojmu digitalizacija, a trenutačna situacija to je samo intenzivirala. Smatram da će u bliskoj budućnosti digitalizacija više postati nužnost nego izbor. Kako bi ostale konkurentne, tvrtke će morati digitalizirati svoje poslovanje i prilagoditi se. No, isto moramo činiti i mi. Nije dovoljno znati što je potrebno našim klijentima u ovom trenutku, već je ključno i predvidjeti što će im biti potrebno za jednu, tri ili pet godina. Na taj način možemo zadržati poziciju vodeće tvrtke i biti korak ispred ostalih.“, rekao je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia.

promo

Edge mreža postaje sve važnija jer tvrtke nastoje iskoristiti Internet of Things (IoT), računarstvo u cloudu i druge aplikacije koja zahtijevaju lokaliziranu računarsku snagu, mrežne usluge i pohranu podataka. Raspodijeljeni i edge podatkovni centri postaju jednako važni za poslovni uspjeh kao i centralizirani podatkovni centri.

Vertiv također nudi brojne pogodnosti kroz svoj nagrađivani partnerski program. Ideja Vertiv Partner Programa je pružiti podršku partnerima koji rade na implementaciji infrastrukture za svoje klijente, kao i ispuniti sve potrebe od ponude proizvoda do prilagodljivih rješenja uz dosljedan, brzo dostupan i infrastrukturni portfelj. Korelacija između broja partnerstva s uspješnim kompanijama te uspjeha same kompanije nerijetko je proporcionalna. Kroz partnerski program Vertiv je stekao brojne ugledne partnere s kojima radi na zajedničkom cilju izgradnje pouzdane, energetski učinkovite mreže koja će osigurati povezani svijet kojem svi težimo.

New Report

Close