Smart Industry
Budućnost javnog prijevoza

ATRON-ova futuristička rješenja predstavljena na IT Transu

Na jednom od najznačajnijih sajmova posvećenih sektoru javnoga prijevoza putnika ATRON je predstavio budućnost u naplati karata u javnom prijevozu te izazvao veliki interes sudionika.

Promo
20. svibanj 2022. u 08:45
Foto: Izložbeni prostor ATRON-na na sajmu IT Trans

ATRON je i ove godine nastupio kao zlatni sponzor konferencije i sajma IT Trans koja su se održali od 10. do 12. svibnja u Karlsruheu u Njemačkoj. Riječ je o jednoj od najznačajnijih konferencija i sajmova u sektoru javnog prijevoza putnika gdje se predstavljaju najnoviji proizvodi i rješenja za industriju javnog prijevoza putnika.

Sajam je tijekom tri dana posjetilo više od 7000 gostiju, a aktivno je na 45 panela sudjelovalo 500 delegata i 180 govornika. Ukupno je na sajmu izlagalo 270 tvrtki iz 35 zemalja.

Neke od najvažnijih tema bile su bezgotovinska naplata karata, cyber sigurnost, digitalna transformacija, fleksibilni prijevoz na zahtjev, umjetna inteligencija, pametni gradovi…

ATRON connects

ATRON je nastupio pod motom′ATRON connects′ i predstavio futuristička rješenja iz područja bezgotovinske prodaje karata, sustava za nadzor i kontrolu prometa i voznog parka, te pratećih servisa.

Foto: Glavni kolodvor u Karshruleu, Atron

Izložbeni prosotor ATRON-a bio je izuzetno posjećen, a gosti i poslovni partneri pokazali su velik interes za rješenja i proizvode iz ATRON-ovog portfelja.

Direktor prodaje ATRON grupe Alexander Giegerich sudjelovao je na panelu ′Digitalizacija prodaje karata′ i održao predavanje ′Naplata karata: od papirnatih preko digitalnih do virtualnih karata′. Panel i predavanje su popraćeni s velikim zanimanjem, a o samoj temi razgovaralo se i neformalno tijekom brojnih događanja organiziranih za goste i delegate.

Javni prijevoz za sve sudionike bio je besplatan i besprijekorno organiziran uz pohvale posjetitelja organizatorima i lokalnom poduzeću za prijevoz putnika iz Karlsruhea.

New Report

Close