10. GALP konferencija:OdLeana do Industrije 4.0 

Autor: Promo , 13. studeni 2020. u 11:50

Culmena ove godine, 20. studenog, održava jubilarnu desetu GALP konferenciju. 

Održat će se u hotelu Westin, u Zagrebu, a voditelj će biti Ivan Vrdoljak („RTL danas“). 

Ovogodišnja konferencija, iako organizirana u izazovnom vremenu popraćenom pandemijom COVID- 19, pod visokim je pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. Sa zadovoljstvom objavljujemo i ovogodišnje sponzore konferencije: tvrtke Impuls savjetovanje (generalni sponzor), Klimaoprema (zlatni sponzor) te Purić i Damko (sponzor). 

Glavna tema konferencije je „Od Leana do Industrije 4.0., Transformacijom do konkurentnog, digitalnog i zelenog poduzeća“, a konferencija će se održati u tzv. „hibridnom modelu“, odnosno, posjetitelji će moći odabrati na koji način žele sudjelovati u konferenciji: u hotelu Westin ili online. 

Konferencija donosi niz izlaganja domaćih te stranih predavača i gospodarstvenika, prikaz praktičnih primjera primjene Industrije 4.0 u poduzećima i talk show u kojem će sudjelovati uspješni poduzetnici. Među ostalima, predavanje će održati i renomirani američki predavač Gregory H. Watson, a svoja iskustva podijelit će i tvrtke HiPP Hrvatska, MICRO-LINKKING ICT, Impuls savjetovanje, Klimaoprema te Damko i Purić. 

Na ovogodišnjoj konferenciji posebna pažnja biti će posvećena novoj industrijskoj strategiji za globalno konkurentnu, zelenu i digitalnu Europu. 

Culmena je svoju prvu konferenciju održala 2011. godine, s temom „Zelena i vitka proizvodnja“, a kontinuirano radi na uvođenju principa i alata Lean menadžmenta u hrvatska proizvodna i uslužna poduzeća. U 10 godina održavanja, GALP konferencija je okupila veliki broj poduzeća koja su krenula na svoje Lean putovanje. Već tada Culmena je prepoznala važnost Zelene proizvodnje, ali i Industrije 4.0 te je na dosadašnjim konferencijama predstavljen veći broj publikacija koje su imale za cilj ukazati menadžmentu kako uspješno provesti modernizaciju i transformaciju poduzeća. 

Uz Lean snažno rade i na području Digitalizacije i Green-a što rezultira metodologijom Culis, a za njihovu 15. godišnjicu postojanja lansirali su projekt „100 pametnih tvornica“ za koji ih je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta prepoznalo i uvrstilo u brošuru “Croatia – Industry 4.0 

Opportunities“. Također, Culmena je radila na izradi nacionalne platforme za digitalizaciju industrije Republike Hrvatske te su sudjelovali na sastancima Europske komisije, kao i na sastanku G20 o digitalizaciji svjetske industrije. 

Culmena poziva sve zainteresirane da se pridruže i zajedno s njima pokrenu naša poduzeća u smjeru 

digitalizacije i svjetske konkurentnosti. 

Iskoristite Early bird cijenu kotizacija do 13. studenog. 

Više informacija i prijave su na GALP2020 

New Report

Close