VIDEO: Zarazite se pozitivom – sreća je stvar izbora

Autor: Majda Mikulandra , 19. kolovoz 2021. u 12:14

Doba krize u potpunosti je promijenilo našu komunikaciju i život. Pandemija i lockdown pokazali su nam koliko nam malo treba da zaista budemo zadovoljni. Danas se, više nego ikad, vrlo lako možemo zaraziti lošim raspoloženjem.

Stalnim surfanjem po portalima ili provjeravanjem društvenih mreža, lako ćete se uvjeriti kako ništa oko vas nije dobro. A to, naravno, nije istina. Kako jednostavnim tehnikama umjesto negative prijeći u pozitivu, bilo u poslovnm ili privatnom životu, pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

New Report

Close