VIDEO: Za uspjeh je dovoljno…

Autor: Majda Mikulandra , 23. prosinac 2021. u 13:16
Foto: PD

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu.

Ono što čini život su sitnice. Zato je važno mudro birati svoje bitke i uspješno koračati kroz život. Na kraju godine, dobro je napraviti i svoju listu ciljeva za iduću godinu, odabrati u što ulagati vrijeme i energiju, kako bismo bili uspješni. Da bismo to mogli što jednostavnije, u novom videu “Govornika”,  Melita je napravila jedan jako važan popis.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close