VIDEO: Uspješni komunikatori često ‘fejkaju’, ali nisu ‘fake’!

Autor: Poslovni.hr , 27. svibanj 2021. u 08:40
Foto: PD

Zašto je modeliranje ili “fake it until you make it” moćan komunikacijski alat i kako ga primjenjivati, pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Kada imate neku važnu prezentaciju, a niste sigurni kako biste trebali nastupiti,  promatrajte i učite od najboljih svjetskih govornika, bilo da je riječ o Demostenu i Ciceronu iz antičkoga doba, ili o suvremenim motivacijskim govornicima.Od jednog “uzmite” pauze i ton glasa, od drugog sadržaj, a od trećeg prezentacijske cjeline. To se u praksi zove modeliranje. Zašto je modeliranje ili “fake it until you make it” moćan komunikacijski alat i kako ga primjenjivati, pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close