VIDEO: Uspjeh tima ovisi o komunikacijskim vještinama lidera

Autor: Majda Mikulandra , 11. studeni 2021. u 12:54
Foto: Pixabay

U novom videu “Govornika”, naša Melita ima nekoliko zgodnih primjera kako lideri mogu biti još uspješniji u komunikaciji s timovima.

U svijetu se svakodnevno pošalje stotine milijardi e-mailova i poruka preko Vibera, Whatsapp-a i ostalih mobilnih aplikacija. Pisma i kućni telefon gotovo nitko više ne koristi. Velike su se promjene dogodile i u kulturi komunikacije, kako u životu, tako i u poslovnom svijetu. Znate li da 70% zaposlenika smatra kako je baš komuniciranje lidera važno za uspjeh tima, njegovu motiviranost i zadovoljstvo? U novom videu “Govornika”, naša Melita ima nekoliko zgodnih primjera kako lideri mogu biti još uspješniji u komunikaciji s timovima.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close