VIDEO: Tek kad naučite slušati, komunicirate uspješno

Autor: Poslovni.hr , 13. svibanj 2021. u 08:19

Svi komuniciramo,  na ovaj ili onaj način. Mnogi od nas se i educiraju o tome kako uspješno komunicirati. No, znate li da ne možete postati uspješan komunikator bez stalne vježbe? Baš kao što ne možete naučiti plivati ili jahati, gledajući isljučivo videa na You Tube-u.

U novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“,  naučite zašto je važan omjer govorenja i slušanja, zašto su najbolji komunikatori i uspješni slušatelji  i doznajte koja su dva jednostavna trika za još bolje i uspješnije poslovno komuniciranje. I naravno, ne zaboravite ih odmah početi i primjenjivati.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

New Report

Close