VIDEO: Ne sabotirajte se multitaskingom

Autor: Majda Mikulandra , 09. rujan 2021. u 12:07
Foto: PD

Kako se bolje koncentrirati na poslu i ostati fokusiran na zadatak, pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

U posljednje smo vrijeme postali pravi “komunikacijski manijaci”. Znate li da u tijeku samo jednog dana primimo, kroz različite kanale, isti broj informacija koji su naši preci primili u cijelom životu?! Zato je dobro povremeno napraviti informacijski post. Zašto? Zato što najnovija istraživanja pokazuju da imamo velikih problema s fokusom. Multitasking je bio mantra devedesetih, ali on danas ne vrijedi. Kako se bolje koncentrirati na poslu i ostati fokusiran na zadatak, pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close