VIDEO: Krizna komunikacija u pet koraka

Autor: Majda Mikulandra , 26. kolovoz 2021. u 11:00
Foto: PD

U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini.

Kriza je svaki nepredviđeni događaj koji otežava normalno funkcioniranje. Pripreme za krizu trebaju početi mnogo prije nego kriza izbije. Kako uspješno komunicirati u krizi i kojih je to pet jednostavnih pravila koje trebamo slijediti, saznajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close