VIDEO: Kako uspješno raditi ‘u pidžami’?

Autor: Majda Mikulandra , 18. studeni 2021. u 17:18
Foto: PD

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu.

Pandemija je, i u poslovnome smilsu, pokazala koliko smo različiti. Dok neki obožavaju raditi u kućnoj atmosferi, drugima je to prava noćna mora. U novom videu “Govornika”, naša Melita ima nekoliko savjeta kako izdržati i bolje organizirati rad od kuće, te kako još bolje iskoristiti vrijeme i povećati učinkovitost – “drito” iz pidžame.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close