VIDEO: Gledajte u oči i saznajte tko vam laže

Autor: Majda Mikulandra , 23. rujan 2021. u 10:06
Foto: PD

Kako otkriti istinu ili laž u nečijim očima i na što još treba obratiti pozornost, saznajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Jeste li ikada gledali seriju “Laži me”?  Analizom izraza nečijeg lica može pročitati osjećaje, odnosno otkriti imate li pred sobom lažljivca. Smatra se da prosječna osoba u razgovoru od deset minuta izgovori oko tri laži .  U desetominutnoj konverzaciji, na dnevnoj bazi, laže čak 60 % ljudi, pokazalo je istraživanje provedeno na University of Massachusetts. Kaže se da su oči “ogledalo duše”,a  samo malo pažljivijim gledanjem u oči sugovornika, možete prepoznati imate li pred sobom nekog kome ne možete vjerovati.

Kako otkriti istinu ili laž u nečijim očima i na što još treba obratiti pozornost, saznajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close