VIDEO: Da razgovor ne zapinje…

Autor: Majda , 14. listopad 2021. u 15:11

Sigurno vam se, barem jednom u životu, u razgovoru s nekom osobom dogodila ona neugodna stanka tišine, kada nitko ne zna što bi još rekao.

Sigurno vam se, barem jednom u životu, u razgovoru s nekom osobom dogodila ona neugodna stanka tišine, kada nitko ne zna što bi još rekao. Kad komunikacija zapinje, najradije bismo pobjegli iz te situacije. Ipak, upravo je ta situacija prilika da izbrusite svoje komunikacijske vještine i vježbate neke vrlo jednostavne alate za bolje razumijevanje. Koji su to alati koji svaku komunikaciju čine ugodnom i uspješnom, doznajte u novom video tutorijalu serijala “Govornik by melita Pavlek”.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close