VIDEO: Čarobni štapić kojim upravljamo mislima, govorom i osjećajima

Autor: Poslovni.hr , 22. travanj 2021. u 08:48
Foto: PD

Kako upotrijebiti univerzalnu tehniku da bismo se osjećali pozitivno i motivirano u svakodnevnom poslovanju i komunikaciji, pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Sebe uvijek možemo u nečemu poboljšati. To bi nam svima trebao biti cilj, jer nam tada u životu nikad neće biti dosadno. Koliko puta vam se u životu dogodilo da su vas neka slika, miris ili krajolik, vratili u dobro, pozitivno stanje. Iako vam se to slučajno dogodilo, budite uvjereni da to možemo napraviti i namjerno. Postoji univerzalna tehnika “pozitivnog sidra” koja nas vraća u pozitivno stanje, a poput čarobnog štapića, jednako je moćna. Kako upotrijebiti tu univerzalnu tehniku da bismo se osjećali pozitivno i motivirano u svakodnevnom poslovanju i komunikaciji, pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close